-->
Paramanya Oyuncularına Hello Kitty Sürprizi!

Türkiye’nin en sevilen oyunu Paramanya, dünyanın en sevilen karakterlerinden Hello Kitty ve arkadaşlarını bir hafta süreliğine konuk ediyor. Dünyadan sonra Türkiye’yi de saran Paramanya, dünya çapında çok sevilen karakter Hello Kitty’i oyuncularıyla buluşturmaya hazırlanıyor. Sevimliliği ve neşesi ile bir hafta süreyle Paramanya’ya konuk olacak olan Hello Kitty ve arkadaşları Kuromi, My Melody, Bad Badtz-Maru oyun […]

23.10.2015 | ulasufuk

Türkiye’nin en sevilen oyunu Paramanya, dünyanın en sevilen karakterlerinden Hello Kitty ve arkadaşlarını bir hafta süreliğine konuk ediyor.

Dünyadan sonra Türkiye’yi de saran Paramanya, dünya çapında çok sevilen karakter Hello Kitty’i oyuncularıyla buluşturmaya hazırlanıyor. Sevimliliği ve neşesi ile bir hafta süreyle Paramanya’ya konuk olacak olan Hello Kitty ve arkadaşları Kuromi, My Melody, Bad Badtz-Maru oyun karakterlerini, aksesuarları ve oyun zarını da yanında getiriyor.

Oyuncular, A+ ve S kart seçeneklerine gelecek olan Hello Kitty ve arkadaşlarının karakterlerine kart paketlerinden ve albüm koleksiyonlarından ulaşabilecek.

22 Ekim tarihinde Hello Kitty ve sevimli arkadaşları ile buluşma şansı yakalayacak olan Paramanya oyuncuları, 30 Ekim tarihine kadar sevimli karakterleriyle oyun oynamanın keyfine varacak. Bir hafta için gelecek güncelleme 22 – 30 Ekim tarihleri arasında geçerli olacak.

‘Paramanya’ tüm dünyada App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz indirilebilir.

App Store: https://itunes.apple.com/tr/app/rhlt-almlywnyr-travelling/id970016305?mt=8

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmarbletr.momatr



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!