-->
Oyunseverlerin Konsolları kliksa.com İle Renkleniyor

Sabancı Topluluğu’nun online alışveriş platformu kliksa.com, oyunseverleri ABD ve Avrupa ülkelerinde büyük rağbet gören ve oyun konsollarını istenilen tarza göre giydirme şansı sunan koruyucu kaplama skin ve karbonfiber kaplamalarla buluşturuyor. kliksa.com’u ziyaret eden oyunseverler, 100’e yakın modelden kendilerine en uygun olanı seçip, oyun konsollarını giydirerek, tarzını en iyi şekilde yansıtıyor. Hayvan ve çiçek motifleri, renkli […]

08.10.2015 | ulasufuk

Sabancı Topluluğu’nun online alışveriş platformu kliksa.com, oyunseverleri ABD ve Avrupa ülkelerinde büyük rağbet gören ve oyun konsollarını istenilen tarza göre giydirme şansı sunan koruyucu kaplama skin ve karbonfiber kaplamalarla buluşturuyor. kliksa.com’u ziyaret eden oyunseverler, 100’e yakın modelden kendilerine en uygun olanı seçip, oyun konsollarını giydirerek, tarzını en iyi şekilde yansıtıyor. Hayvan ve çiçek motifleri, renkli desenler, Bob Marley, Michael Jackson, Jimi Hendrix, Lady Gaga, Robin Williams gibi dünyaca ünlü sanatçılar, Kurabiye Canavarı, Simpsonlar, Minionlar gibi çizgi film karakterleri, unutulmaz film ve dizilerin kahramanları, 3 boyutlu resimler ve çizimler kliksa.com’da oyun severleri bekliyor.

kliksa.com, tuttukları spor takımlarının renklerine sahip olmak isteyen kullanıcıları da unutmayarak, oyunseverlerin dünyasını renklendiren birçok renk seçeneğini bir arada sunuyor. Oyunseverlerin dünyasını renklendiren kliksa.com, kullanıcılarına istedikleri ürünlere 9 taksit fırsatıyla ulaşma imkanı da sağlıyor.

1444296814_Jewel_Skin

1444296801_Game_of_Throns

1444296788_Simspons



Popüler Haberler


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.