-->
OSVR Geliştirici Kiti Ön Siparişe Açıldı!

Razer ve Sensics’in üretimine ve geliştirilmesine liderlik ettiği sanal gerçeklik başlığı OSVR, 23 Ekim’de ön siparişe açıldı. OSVR Hacker Development Kit (v.1.3) böylece ilk kez sektörde çalışan geliştiricilerin dışındaki kitleye de ulaştırılmış olacak. OSVR ön siparişe açılmadan 24 saat önce kayıt yaptıran 10.000’den fazla sanal gerçeklik meraklısı, OSVR’ın sahipleri olacak. Bu büyük ilgiden dolayı, devrim […]

26.10.2015 | ulasufuk

Razer ve Sensics’in üretimine ve geliştirilmesine liderlik ettiği sanal gerçeklik başlığı OSVR, 23 Ekim’de ön siparişe açıldı. OSVR Hacker Development Kit (v.1.3) böylece ilk kez sektörde çalışan geliştiricilerin dışındaki kitleye de ulaştırılmış olacak.

OSVR ön siparişe açılmadan 24 saat önce kayıt yaptıran 10.000’den fazla sanal gerçeklik meraklısı, OSVR’ın sahipleri olacak. Bu büyük ilgiden dolayı, devrim niteliğindeki sanal gerçeklik başlığının ilk üniteleri çoktan satılmış oldu. Şu anda Razer ve ortakları daha çok üniteyi daha kısa zamanda üretmek için çalışıyorlar.

Yeni üniteler için ön siparişler www.razerzone.com/store/osvr-hdk üzerinden devam ediyor. OSVR Hacker Development Kit’in fiyatı 299.99 USD.

OSVR hakkında daha fazla bilgi için: http://www.razerzone.com/osvr-hacker-dev-kit

OSVR tanıtım videosu: https://www.youtube.com/watch?v=dxeQVBwyh8Y

OSVR NEDİR?

OSVR (Open Source Virtual Reality – Açık Kaynak Sanal Gerçeklik), sanal gerçeklik konseptinin konsept olmaktan çıkıp herkesin kullanabileceği bir ürün haline gelmesi için geliştirildi. Sanal gerçeklik teknolojilerinin tüm donanımlarda kullanılabilmesi gibi bir amaç taşıyan OSVR en basit anlamıyla bir “geliştirici sistemi”. Razer’ın CEO’su Min-Liang Tan bu sistemi “sanal gerçekliğin Android’i” olarak tanımlamıştı. Bu yazılım platformu, pek çok oyun motorunu da destekliyor. Oyun geliştiriciler için bunun anlamı, Unity’de geliştirdikleri ve farklı cihazlara bağladıkları oyunları OSVR’ın özellikleri sayesinde anında tüm cihazlara uyumlu hale getirebiliyor olmaları.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!