-->
MStar’a Yeni Eşya ve Yeni Şarkılar

Ücretsiz olarak oynanabilen dans oyunu MStar’ın yeni güncellemesi oyuncularla buluştu. Yeni yama ile birlikte Türkiye’nin moda, arkadaşlık, müzik ve dansı birleştiren en sosyal oyunu Mstar’a yeni şarkılar ve yeni eşyalar geldi.   Dünyada MMO dans oyun kategorisinin lideri olan çok oyunculu (MMO) online dans oyunu MStar, yeni güncellemesini yayınladı. Yeni yamayla birlikte kızlar Kuyruklu NBA […]

23.10.2015 | ulasufuk

Ücretsiz olarak oynanabilen dans oyunu MStar’ın yeni güncellemesi oyuncularla buluştu. Yeni yama ile birlikte Türkiye’nin moda, arkadaşlık, müzik ve dansı birleştiren en sosyal oyunu Mstar’a yeni şarkılar ve yeni eşyalar geldi.  

Dünyada MMO dans oyun kategorisinin lideri olan çok oyunculu (MMO) online dans oyunu MStar, yeni güncellemesini yayınladı. Yeni yamayla birlikte kızlar Kuyruklu NBA Elbise ve Galaktik Elbise, erkekler ise Yıldızlı Kolsuz Tişört ve Işıltılı Kalp Tasma gibi birbirinden güzel yeni eşyaların sahibi olabiliyor.

Yeni güncelleme, yeni şarkılarla birlikte geldi. Artık oyuncular Papaoutai ve Blame gibi sevilen şarkılarla sahnelerin tozunu attırabilecek. Ayrıca MStar’ın oyuncularına tatlı bir sürprizi var: Şans Pastası. Oyuna eklenen bu tatlı mı tatlı eşya birbirinden farklı değerde Şeker para birimi ya da ayın burç taşı kazandıracak.

Whatsapp’ta şeker de kazandırıyor şaka da

MStar, oyuncularını 20-23 Ekim tarihleri arasında http://joy.ac/4gde adresinde yayınlanan “Şeker mi Şaka mı” isimli görseli Whatsapp’tan arkadaşlarına göndererek ‘Şeker ya da şaka?’ diye sormaya davet ediyor. Arkadaşlarından gelecek cevabın ekran görüntüsünü Facebook’tan paylaşan oyuncular “şeker” cevabı karşılığında bir adet Şans Pastası, “şaka” cevabı karşılığında ise sürpriz bir ödülün sahibi olacak.

Hemen Mstar oynamak için http://joy.ac/Mstar-Seker-yada-Saka adresini ziyaret edebilirsiniz.

Mstar hakkında detaylı bilgiye http://www.trmstar.com/ adresinden ulaşılabiliyor.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!