-->
Koreli Aksiyon RPG ‘Blade Waltz’ Dünya Çapında Ön Kayıt Başlatacak

Oyun içi silah, kostüm ve eşyalar ön kayıt yaptıran tüm oyunculara sunulacak Karakter değiştirme ve çağırma seçenekleri içeren Aksiyon RPG Kasım’da hem iOS hem de Android cihazlar için piyasaya sürülecek Netmarble Games(“Netmarble”, www.netmarble.net), mobil aksiyon RPG ‘Blade Waltz’ için Kasım’da yapılması planlanan resmi çıkışa kadar dünya çapında ön kayıt alacaklarını bugün duyurdu. Ön kayıt şu […]

27.10.2015 | ulasufuk

    • Oyun içi silah, kostüm ve eşyalar ön kayıt yaptıran tüm oyunculara sunulacak
  • Karakter değiştirme ve çağırma seçenekleri içeren Aksiyon RPG
  • Kasım’da hem iOS hem de Android cihazlar için piyasaya sürülecek

Netmarble Games(“Netmarble”, www.netmarble.net), mobil aksiyon RPG ‘Blade Waltz’ için Kasım’da yapılması planlanan resmi çıkışa kadar dünya çapında ön kayıt alacaklarını bugün duyurdu. Ön kayıt şu anda resmi site üzerinden yapılabilir (PC: http://bw.netmarble.com, Mobil: http://bw.netmarble.com/m).

Netmarble ön kayıt yaptıran tüm oyunculara oyun içi 200 mücevher ile sınırlı sürüm silah ve kostümler hediye ediyor.

Netmarble’ın aksiyon RPG oyunu ‘Blade Waltz’, düşmanı yenmek için doğal ve akıcı kombo vuruşlar ile güçlü yetenek setleri kullanıyor. Her biri silah, kılıç veya çekiç kullanan üç ana karakter arasında serbestçe seçim yaparak karakter değiştirme stratejisi de oyunun artılarından birisi. Oyuncular buna ek olarak belirli bir süreliğine ek bir karakter daha çağırabiliyor.

Macera dolu senaryo tabanlı aşamalardan, PvP modundan, baş düşman savaşlarından ve malzeme zindanlarından oluşan oyun, sunduğu karakter kostümleri ve ekipman geliştirme sistemi aracılığıyla da oyun içi karakterler ve oyuncular arasındaki mesafeyi başarıyla daraltıyor.

Netmarble Denizaşırı Ülkeler Başkanı Seungwon Lee yaptığı açıklamada; “’Blade Waltz’, oyunculara aynı anda birden fazla karakterle oynama şansı vererek büyük eğlence sunuyor. Çeşitli yetenek setleri ile doğal ve akıcı kombo vuruşları da bir diğer artısı“ dedi ve ekledi; “Netmarble, bu kapalı beta ile dünya çapındaki oyunculara daha da optimize edilmiş oyunlar sunmayı amaçlamaktadır.”

‘Blade Waltz’ önümüzdeki ay resmi olarak hem Android hem iOS cihazlar için piyasaya çıkacak.

Oyunla ilgili daha ayrıntılı bilgiye ön kayıt sitesinden ulaşabilirsiniz (PC: http://bw.netmarble.com, Mobil: http://bw.netmarble.com/m).



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!