-->
Kıtalararası e-Spor Turnuvası Bu Hafta sonu Başlıyor

Avrupa ve Bağımsız Devletler Topluluğu’nun En İyi Takımları Polonya’daki World of Tanks Continental Rumble Turnuvasında Buluşuyor Wargaming.net Ligi Continental Rumble turnuvasının bu hafta sonu Polonya’da düzenlenen Poznan Game Arena etkinliği kapsamında gerçekleştirileceği duyuruldu. 17 Ekim Cumartesi günü, Avrupa ve Bağımsız Devletler Topluluğunun en iyi takımları 100.000 dolar değerindeki hediye havuzundan pay kapmak için mücadele edecekler. […]

13.10.2015 | ulasufuk

Avrupa ve Bağımsız Devletler Topluluğu’nun En İyi Takımları Polonya’daki World of Tanks Continental Rumble Turnuvasında Buluşuyor

Wargaming.net Ligi Continental Rumble turnuvasının bu hafta sonu Polonya’da düzenlenen Poznan Game Arena etkinliği kapsamında gerçekleştirileceği duyuruldu. 17 Ekim Cumartesi günü, Avrupa ve Bağımsız Devletler Topluluğunun en iyi takımları 100.000 dolar değerindeki hediye havuzundan pay kapmak için mücadele edecekler.

Bağımsız Devletler topluluğunu temsil eden ilk takım Wargaming.net Ligi 1. Sezonu BDT şampiyonu Natus Vincere ya da nam-ı değer Na`Vi. Bu bölgeden katılan ikinci takım ise Not So Serious Team (NSS) olarak belirlendi. Avrupa’dan katılan ilk takım Wargaming.net Ligi 1. Sezon Avrupa şampiyonu Wombats on Tanks olurken bu bölgeden ikinci takım olma hakkını ise Tornado ROX elde etti. Birinci gelen takımı 45.000 dolar, ikinciyi 30.000 dolar, üçüncüyü 15.000 dolar ve dördüncüyü ise 10.000 dolarlık para ödülü bekliyor.

Saat 12.00 itibariyle yarı finallerin ilk raundu başlayacak ancak Poznan Game Arena’nın kapılarının saat 10’da katılımcılara açılacağı belirtiliyor. Turnuvanın ziyaretçileri elit World of Tanks e-spor takımlarının nefes kesen mücadelesine canlı canlı tanık olma heyecanını yaşayacak.

Bu turnuvada ilk kez düzenlenecek 10. Seviye tank maçlarının galibinin kim olacağı merakla bekleniyor. 10. Seviye tanklar, World of Tanks’teki en büyük kazanım olarak biliniyorlar. Hem seyirciler hem de turnuva katılımcıları için yeni olan bu ölümcül tanklar, profesyonel oyuncuların maharetli elleri altında sahip oldukları tüm potansiyeli gözler önüne seriyor olacak.

Bu arada Wargaming’in meşhur mobil oyun tankı MGT-20 de bu etkinlik için Polonya’ya hareket edecek. Tanktaki yedi kişilik oyun istasyonları ziyaretçilerin 7/54 takım savaşları yapabilmelerine olanak verecek ve turnuvanın heyecanını ziyaretçilerin arasına taşıyor olacak. Etkinliğe davetli Topluluk Önderleri, ziyaretçiler arasında gezinip e-spor ile ilgili küçük bilgi testleri yapacak ve eğlenceli etkinlikler düzenleyecek. Turnuvaya katılamayanlar üzülmesin zira tüm aksiyonu Twitch üzerinden şu adreste izleyebilirler: http://www.twitch.tv/wgleu

 

İçerik Paketleri:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WGL_Assets_Continental_Rumble_EN.zip

WGL Logo:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WGL_Assets_Continental_Rumble_WGL_Logo.zip

Continental Rumble Logo:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WGL_Assets_Continental_Rumble_Logo.zip

Turnuva Maçları:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WGL_Assets_Continental_Rumble_Tournament_Grid_EN.zip

Takım Logoları:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WGL_Assets_Continental_Rumble_Teams_Logo.zip

Video FTP:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WGL_Assets_Continental_Rumble_Video_EU.zip

YouTube:

https://youtu.be/87USJLIggVU

Wargaming.net Ligi Hakkında

2013’te startı verilen Wargaming.net Ligi, Wargaming’in profesyonel e-spor ligidir. Şirketin ana ürünlerinden birini e-spor platformunda sunar ve tüm yıl boyunca birinci sınıf organizasyonlarla devam eder. Profesyonel ve hevesli oyunculara birbirleriyle yarışmak ve sınırlarının ötesine geçmek için bir fırsat sunan Wargaming.net Ligi, sürekli gelişmekte olan dünya çapındaki hedef kitlesinin de rekabetçi oyun içeriğine anında erişmesine olanak tanır.

Lig, e-sporu büyük ölçekli organizasyonlar ve sağladığı premium içerik aracılığıyla tanıtarak oyuncular ve ziyaretçiler arasındaki popülerliğini arttırmaya yöneliktir. Devasa ödül havuzu ve üstün kalitedeki profesyonel oyun turnuvaları canlı olarak milyonlarca izleyiciye sunulur. Bunlara ilaveten ligin erişilebilir yapısı yeni takımları cezbederek oyunun hedef kitlesinin global çapta gelişimine katkıda bulunur. Nihai amaç ise e-sporu profesyonel bir spora dönüştürebilmektir.

Oyuncu destekli bir girişimden dünya çapında bir organizasyona evrilen Wargaming.net Ligi, hedef kitlesini ilk sıraya koymakta ve pro-gamerlar ve ziyaretçilerin ihtiyaçlarına göre geliştirilmektedir. Format ve kurallar profesyonel oyuncuların desteği ile sürekli değiştirilip iyileştirilir.

Wargaming.net Ligi’nin alt yapısı istekli oyuncular için profesyonel oyunculuğa doğru uzanan bir ilerleme ortamı sunar. Altın, Gümüş ve Bronz olarak üç kategorisi bulunan ligde yetenekli oyuncular pro-gaming dünyasında yer almanın yanı sıra e-spor kariyerlerinin zirvesine ulaşabilecekleri bir platformun parçası olabilirler

Resmi web sitesi
http://eu.wgleague.net



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!