-->
FIFA 16, Orijinal Kadrolarıyla Tüm Süper Lig Takımları ve Türkçe Dil Desteği ile Playstore’da

Türkiye’nin dijital oyun platformu Playstore, Süper Lig takımlarının orijinal kadrolarıyla yer aldığı FIFA serisinin son oyunuyla, oyunseverleri heyecandan heyecana sürükleyecek.  Futbolsever ve oyunseverlerin büyük beğenisini toplayan FIFA serisinin son ve en gelişmiş üyesi FIFA 16, Playstore’da yerini aldı. Tüm Süper Lig takımlarının orijinal logoları, formaları ve kadroları ile yer aldığı FIFA 16, ilk defa tamamen […]

12.10.2015 | ulasufuk

Türkiye’nin dijital oyun platformu Playstore, Süper Lig takımlarının orijinal kadrolarıyla yer aldığı FIFA serisinin son oyunuyla, oyunseverleri heyecandan heyecana sürükleyecek. 

Futbolsever ve oyunseverlerin büyük beğenisini toplayan FIFA serisinin son ve en gelişmiş üyesi FIFA 16, Playstore’da yerini aldı. Tüm Süper Lig takımlarının orijinal logoları, formaları ve kadroları ile yer aldığı FIFA 16, ilk defa tamamen Türkçe metin özelliği ile pazara sunuldu.

Serinin bu son oyununda, FIFA oyunu hayranlarını gerçeğe daha yakın bir deneyim bekliyor. Bağımlılık yapıcı Ultimate Team moduyla, yeni kadın futbol takımları ve çok daha fazlasıyla FIFA 16’da her maç apayrı bir heyecan yaşatıyor.

TTNET faturasına vade farksız 12 taksit imkanı ve aylık 15,75 TL’den başlayan taksit seçenekleri ile FIFA 16’ya sahip olmak mümkün.

FIFA 16 ile ilgili detaylı bilgiye ulaşmak ve oyunu satın almak için http://www.playstore.com/#!/urun/fifa-16 adresini ziyaret edebilirsiniz.

Playstore’daki yeni oyunları ve kampanyaları kaçırmamak için Playstore’un resmi Facebook ve Twitter sayfalarını takip edebilirsiniz.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!