-->
En Yeni Netmarble Oyunu, Guild Of Honor’da İsik ve Karanlik Carpisiyor

Netmarble’ın Bugün iOS ve Android Cihazlar İçin Piyasaya Sürülen En Son Oyununda Stratejik Lonca Savaşları Deneyimi Oyuncularla Buluşuyor Lider Kore oyun firması Netmarble Games (“Netmarble”), bugün en son mobil oyunları olan Guild of Honor’ın artık dünya çapında 14 dilde – Türkçe, İngilizce, Fransızca, Almanca, Endonezce, İtalyanca, Japonca, Korece, Portekizce, İspanyolca, Rusça, Tayca ve Çince – […]

22.10.2015 | ulasufuk

Netmarble’ın Bugün iOS ve Android Cihazlar İçin Piyasaya Sürülen En Son Oyununda Stratejik Lonca Savaşları Deneyimi Oyuncularla Buluşuyor

Lider Kore oyun firması Netmarble Games (“Netmarble”), bugün en son mobil oyunları olan Guild of Honor’ın artık dünya çapında 14 dilde – Türkçe, İngilizce, Fransızca, Almanca, Endonezce, İtalyanca, Japonca, Korece, Portekizce, İspanyolca, Rusça, Tayca ve Çince – iOS ve Android cihazlar için indirilebilir olduğunu duyurdu. Guild of Honor, zamanın başlangıcında başlayan Işık ve Karanlık Güçleri arasındaki savaştan ilham alıyor. Derin bir hikaye, etkileyici 3D grafikler, muhteşem yetenek efektleri ve büyük ölçekli, stratejik, 100 oyuncuya kadar olabilen lonca dövüşü içeren oyun sonsuz eğlence sunuyor.

Işık ve Karanlık tehlikesinin yokluğunda, çağdaş insan uygarlığı Varlos kıtasında gelişti. Ancak, savaş tekrar ortaya çıktığında, topraklarını tehdit eden kötülere karşı insan ırkı Işık’ın yanında nasıl kazanacak? Arel İmparatoru ve son insan efendisi Castlotte liderliğinde, oyuncular Karanlık’ı yenmek için savaşçı rolüne bürünme şansı yakalayacak. Guild of Honor’da 360 farklı çeşit savaşçı bulunuyor ve bunların arasında özelleşmiş büyücü ve şifacı savaşçılar da var. Guild of Honor ayrıca Arena ve tur tabanlı düşman modu gibi çeşitli zor oyun modları da sunuyor.

Netmarble Denizaşırı Ülkeler Başkanı Seungwon Lee; ‘’Her yeni oyunumuzla, mobil bir oyunun sunabileceklerini daha da zorluyoruz. Guild of Honor, Lonca Savaşları hayranları için oyunu sürekli ilginç kılacak birçok farklı özelliğe sahip, arkadaşları için oyunu ilgi çekici tutacak pek çok değişik özelliği ve ayrıntılı bir hikayesi var’’ açıklamasında bulundu.

Guild of Honor’ın temelinde aynı anda 100’e kadar oyuncunun katılımına izin veren multiplayer-stratejik bir lonca savaşı oynanış sistemi var. Loncaları destekleyerek, oyuncular “Lonca Seviye Atlaması”ndan faydalanıp yolculuklarında yardımı olacak güçlü ödüller kazanabilecek. Bunlara ek olarak Guild of Honor Özel Lonca katılımı, Lonca Dükkanı ve oyuncuların “Lonca Seviye Atlaması” sayesinde çeşitli avantajlar kazanmalarını sağlayan Lonca Güçlendirme Sistemi gibi özellikler de içeriyor.

Netmarble Games stüdyosu Maius Games Co., LTD tarafından geliştirilen Guild of Honor, oyun içi ödeme seçenekleriyle, App Store ve Google Play’den ücretsiz olarak indirilebilir.

App Store: https://itunes.apple.com/app/id956440753

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmarble.goldenagegb

En güncel haberler için Guild of Honor’ı Facebook, Twitter, Instagram ve Mobirum üzerinden takip edebilirsiniz.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!