-->
A7000’in Dolby Atmos Teknolojisi ile Keskin Sesi Hissedin

Lenovo A7000, Dolby Atmos teknolojisine sahip keskin ses sistemi ile en derin ve ince sesleri bile duyabileceksiniz. A7000, 5,5 inç HD ekranı ve 699 TL’lik fiyatı ile heyecan yaratan yeni bir akıllı telefon. Lenovo A7000, 5,5 inç HD ekranı ve etkileyici Dolby Atmos® hareketli ses teknolojisinin sunduğu mükemmel ses sistemi ile ayrıcalıklı bir telefon alternatifi […]

01.10.2015 | ulasufuk

Lenovo A7000, Dolby Atmos teknolojisine sahip keskin ses sistemi ile en derin ve ince sesleri bile duyabileceksiniz. A7000, 5,5 inç HD ekranı ve 699 TL’lik fiyatı ile heyecan yaratan yeni bir akıllı telefon.

Lenovo A7000, 5,5 inç HD ekranı ve etkileyici Dolby Atmos® hareketli ses teknolojisinin sunduğu mükemmel ses sistemi ile ayrıcalıklı bir telefon alternatifi oluşturuyor. Müzikte, oyunda, video ve video konferansta daha yüksek ve keskin ses kalitesi A7000’de sizleri bekliyor. Özellikle kaliteli kulaklıklarla kullanıldığında sesin keskinliği ve kalitesi sizi şaşırtacak.

Dolby Atmos® teknolojisine sahip dünyanın ilk akıllı telefonu olma özelliğini de taşıyan A7000’le müzikler, oyunlar ve hatta görüntülü sohbetleriniz çevrenizi saran sesle etkileyici bir ortama dönüşüyor. Telefonun yaklaşık 78 derece geniş görüntüleme açılı düz geçişli (IPS) ekranı ise, özellikle video seyretmenin keyfini çıkarmak için ideal. Ayrıca MediaTek’in gelişmiş 4G LTE True8Core™ işlemcisi ve pil ömrünü uzatan güç tasarrufu özellikleriyle multimedya mükemmelliğinin tadını çıkaracaksınız.

A7000, 8 MP arka ve 5 MP ön kamerası, çift SIM kart yuvası, 7,9 mm inceliği ve sadece 140 gr. hafifliğiyle son derece şık bir telefon. Media Markt’ta 699 TL’lik fiyatıyla satışa sunulan A7000, 8 GB bellek alanına sahip. Etkileyici görsel ve işitsel teknolojilere ek olarak multimedya özellikleriyle dikkat çeken A7000, 8 çekirdekli işlemcisi ve Android 5.0 Lollipop işletim sistemiyle sesi ve verileri hızlı şekilde işliyor. MicroSD kart ile A7000’ün hafızasını 32 GB artırabilir, böylece fotoğraf, video ve müzik arşiviniz için çok daha geniş bir alanın keyfini çıkarabilirsiniz. A7000 siyah beyaz renk seçenekleriyle mutlaka görülmesi gereken bir akıllı telefon.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!