-->
World of Warships Geliştirici Günlükleri’nin 8. Bölümünde Motor Dairesini Keşfediyoruz

Geliştiriciler görsel olarak etkileyici ve yüksek performanslı bir oyun yapabilmek için izledikleri yolları anlatıyor 8. Geliştirici Günlüğü ile World of Warships heyecanının tam kalbine, yani oyun motoruna göz atıyoruz. Bu karmaşık yapının temelinde uyum içinde hareket ederek oyunculara sorunsuz bir oyun deneyimi yaşatacak client ve sunucu motoru bulunuyor. Bu videoda oyun ve sunucu istemcilerinin nasıl […]

01.09.2015 | ulasufuk

Geliştiriciler görsel olarak etkileyici ve yüksek performanslı bir oyun yapabilmek için izledikleri yolları anlatıyor

8. Geliştirici Günlüğü ile World of Warships heyecanının tam kalbine, yani oyun motoruna göz atıyoruz. Bu karmaşık yapının temelinde uyum içinde hareket ederek oyunculara sorunsuz bir oyun deneyimi yaşatacak client ve sunucu motoru bulunuyor.

Bu videoda oyun ve sunucu istemcilerinin nasıl etkileşim kurduklarını, ses ve grafik ögelerini nasıl işlediklerini ve harici donatılarla nasıl çalıştıklarını görüyoruz. Ayrıca, World of Warships’in BigWorld motorunun işleyiş biçimini ve World of Warships geliştirici ekibinin her şeyin yolunda gitmesini sağlamak için bu teknolojiyi nasıl kullandığını da öğreniyoruz.

World of Warships’e dair bir başka önemli konu da oldukça detaylı grafiklerin oyun istemcisi ile olan etkileşimidir. Çok ince ayrıntılara sahip devasa gemiler, gerçekçi okyanuslar ve göz alıcı çevre kaplamaları gibi çarpıcı görsellerin oyuncuların bilgisayarlarında en iyi performansı verecek şekilde çalışabilmesi için profesyonellerden oluşan bir ekip mesai harcamakta. Videoda ayrıca geliştirme ekibinin karşılaştıkları zorlukları nasıl aştıklarını da görüyoruz. Son olarak, World of Warships ekibi bizlere yakın gelecekte oyunda yapılacak geliştirmeler hakkında bilgiler veriyor.

World of Warships 8. Geliştirme Günlükleri’nin 8. bölümünü aşağıdan izleyebilirsiniz.

World of Warships hakkında daha fazla bilgi edinmek için http://worldofwarships.eu adresini ziyaret edebilirsiniz.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!