-->
World of Tanks 9.10 Güncellemesi Japonya’nın Gücüne Güç Katacak

2–10. seviye tanklar Japon teknoloji ağacını genişletirken, oyuna Hücum adlı yeni bir etkinlik de ekleniyor Wargaming, World of Tanks’e 9 yeni Japon tankı ve Üstünlük oyun moduna Hücum adlı yeni bir etkinlik getiren 9.10 yamasının bugün itibariyle oyuna eklendiğini duyurdu. 2 ila 10. seviye arasında değişen orta ve ağır sınıfa dâhil bu tanklar sahip oldukları […]

04.09.2015 | ulasufuk

2–10. seviye tanklar Japon teknoloji ağacını genişletirken, oyuna Hücum adlı yeni bir etkinlik de ekleniyor

Wargaming, World of Tanks’e 9 yeni Japon tankı ve Üstünlük oyun moduna Hücum adlı yeni bir etkinlik getiren 9.10 yamasının bugün itibariyle oyuna eklendiğini duyurdu.

2 ila 10. seviye arasında değişen orta ve ağır sınıfa dâhil bu tanklar sahip oldukları yüksek ateş kapasitesiyle Japon teknoloji ağacına kayda değer bir güç ekliyor. Oyuna eklenen yeni tanklar arasında, 3. seviye Type 91 tankı hem oyundaki ilk ağır sınıf Japon tankı olması hem de sahip olduğu dakika başına hasar miktarının yüksekliğiyle dikkat çekiyor. 6 ila 9 arasında değişen seviyelerdeki tanklardan 6. seviye O-I, 7. seviye O-Ni, 8. seviye O-Ho ve 9. seviye ağır sınıf Type 4 dayanıklı zırhları ve yüksek ateş güçleriyle öne çıkıyor. Son olarak, 10. seviye ağır sınıf bir tank olan Type 5 kalın zırhı ve 140 mm çapındaki güçlü topuyla korkulan bir tank olacağının işaretini veriyor.

Bu yeni tankları daha da özel yapan şey ise, tankların oyuna aktarılması sürecinde FineModels adlı Japon şirketinin O-I tankını temel alan 3D modeller hazırlayarak World of Tanks ekibine yardımcı olmasıydı. Tankların orijinal çizimlerinin yok olduğu sanılıyor; fakat FineMolds ve World of Tanks ekipleri birlikte çalışarak bu tankları oyuna eklemeyi başardılar. Hazırlanan modeller, tasarımcıların O-I üzerinde deneyler yaparak, Wargaming’in oyunlarına tarihsel gerçekleri taşıma hedefi doğrultusunda modeller hazırlamasına yardımcı oldu. Dahası bu işbirliği, orta sınıf tanklardan Type 1 Chi-He, Type 4 Chi-To ve Type 5 Chi-Ri tanklarının plastik modellerinin hazırlanması ve satışa sunulmasıyla devam edecek.

World of Tanks 9.10 güncellemesiyle gelen bir başka yenilik de Çelik Avı ve Egemenlik oyun modlarını içeren Hücum etkinliği oldu. Oyuncular, eğer garajlarında uygun tanklar varsa bu tankları kullanarak; aksi durumdaysa özel bir takım görevleri bitirerek kiralayabilecekleri AMX 50 B (D), Object 140 (D) ve Т110Е5 (D) tanklarından birini seçerek etkinliğe girebilecekler. Sadece 10. seviye tankların kullanılabileceği Çelik Avı modunda, oyuncular savaş içerisinde tekrar doğup düşman bayraklarını ele geçirmeye ve en fazla Zafer Puanı’nı toplamaya çalışacaklar. Egemenlik modunda ise, oyuncular sahip oldukları 8 ila 10. seviye tanklarla girecekleri 10 dakikalık yoğun savaşlarda düşman tanklarını yok ederek ve ele geçirdikleri bayrakları haritada belirlenen noktalara taşıyarak Zafer Puanı elde etme mücadelesi verecekler.

Yeni güncellemeyle oyundaki harita sayısı da artıyor. Oyuncular teknoloji ağacında üst seviyelere ulaştıkça yeni haritalarda savaşma şansı elde edecekler. Ayrıca yeni garaj rehberi sayesinde, eski veya yeni tüm oyuncular oyunun temel ögelerini daha kolay kavrayabilecek ve faydalı tüyoları keşfedebilecekler. Son olarak yeni yamayla, oyuncuların World of Tanks’in daha pürüzsüz bir sürümünde oynamasını sağlayacak daha küçük bir oyun istemcisi de oyuncuların kullanımına sunuluyor.

World of Tanks’in 9.10 güncellemesi hakkında daha fazla bilgi edinmek için http://worldoftanks.eu adresini ziyaret edin.

 

İçerik Paketleri:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoT_Assets_Update_9_10_ENG.zip

Logolar:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoT_Assets_Update_9_10_Logo_ENG.zip

Çizimler:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoT_Assets_Update_9_10_Artwork.zip

Ekran Görüntüleri:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoT_Assets_Update_9_10_Screens.zip

Video FTP Linki:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoT_Video_Trailer_Update_9_10_ENG.zip



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!