-->
Wolfteam’in Yeni Yaması Oyun Keyfini Üst Düzeye Taşıyor

Wolfteam’in yeni yaması birçok iyileştirme ve yeni silahların yanı sıra, Kurt Akını modunda GP ve Altın hesaplamalarında yenilikleri beraberinde getirdi. Türkiye’nin en çok oynanan MMOFPS oyunu Wolfteam’in yeni yaması, oyun keyfini daha üst seviyeye taşıyacak yeniliklerle birlikte geldi. Oyuna eklenen son yamayla birlikte 5 yeni silah kullanıma sunuldu. I-155 T (8 Bit), RX-160, ET-5000 ve […]

18.09.2015 | ulasufuk

Wolfteam’in yeni yaması birçok iyileştirme ve yeni silahların yanı sıra, Kurt Akını modunda GP ve Altın hesaplamalarında yenilikleri beraberinde getirdi.

Türkiye’nin en çok oynanan MMOFPS oyunu Wolfteam’in yeni yaması, oyun keyfini daha üst seviyeye taşıyacak yeniliklerle birlikte geldi.

Oyuna eklenen son yamayla birlikte 5 yeni silah kullanıma sunuldu. I-155 T (8 Bit), RX-160, ET-5000 ve daha birçok farklı özelliklere sahip yeni silah oyunda sahiplerini bekliyor. Wolfteam’in Altın dükkanına da 19 yeni silah eklendi. CRISS PT, CS4 Storm, EM-4 DG ve çok daha fazlası artık Altın dükkanında kullanılmayı bekliyor.

Kurt Akını moduna bir süre önce eklenen 18 yeni silaha ek olarak UZAS-12, SUPAS 12 ve AAA-12 silahları da artık bu modda kullanılabiliyor. Ayrıca Kurt Akını’nda her bir dalgaya göre hesaplanan GP ve Altın bundan sonra tüm dalgalar bittikten sonra hesaplanıyor. Böylece Kurt Akını modunu oynayacak oyuncular daha çok GP ve Altın kazanabiliyor.

Daha detaylı bilgi için Wolfteam’in http://joy.ac/18eylulyamanotlari adresindeki forum sayfasını ziyaret edebilirsiniz.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!