-->
Voidu’dan Football Manager Hayranlarına Müjde

Efsane serinin son oyunu güzel bir indirimle Voidu’da yerini aldı Düzenlediği kampanyalarla farklı türlerden keyif alan pek çok oyunseverin buluşma noktası haline gelen Voidu, bu kez de futbol bilgisine güvenen oyuncuların yüzünü güldürecek bir kampanyaya imza atıyor. Menajerlik simülasyonu denince akla gelen ilk marka olan Football Manager’ın 2016 sürümü ön siparişe özel çok cazip bir […]

16.09.2015 | ulasufuk

Efsane serinin son oyunu güzel bir indirimle Voidu’da yerini aldı

Düzenlediği kampanyalarla farklı türlerden keyif alan pek çok oyunseverin buluşma noktası haline gelen Voidu, bu kez de futbol bilgisine güvenen oyuncuların yüzünü güldürecek bir kampanyaya imza atıyor. Menajerlik simülasyonu denince akla gelen ilk marka olan Football Manager’ın 2016 sürümü ön siparişe özel çok cazip bir fiyatla şimdi Voidu’da.

Ön siparişle Football Manager 2016’sını şimdiden alan Voidu kullanıcıları, Football Manager 2016 dijital sürümüne ek olarak yakın zamanda başlayacak olan Beta sürecine katılma hakkı da elde edecek. Oyuncular Beta sürecinde başladıkları kariyerlerine, tam sürüme geçtiklerinde de devam edebilecekler. Football Manager 2016’nın yayınlanma tarihi ise 13 Kasım 2015 olarak açıklandı.

Ön sipariş fırsatını değerlendiren oyuncuları bekleyen sürprizlerden biri de yıllar içinde efsaneleşen serinin nasıl ortaya çıktığını ve dünyayı nasıl etkilediğini anlatan An Alternative Reality: The Football Manager Documentary adlı belgesel olacak. Oyunu geliştiren ekibin ve oyunun ünlü hayranlarından bazılarının yer aldığı belgesel ön siparişle birlikte oyuncuların Steam hesaplarına eklenecek.

En iyi haberse en sonda geliyor. Bütün bu artılara ek olarak Football Manager 2016 oyununu Voidu üzerinden alan oyunseverleri güzel de bir indirim bekliyor. Voidu üyeleri Football Manager 2016’yı ön siparişe özel fiyatla %15 indirimle 85 TL’ye satın alabilecekler. Football Manager 2016’yı ön siparişle alarak stoklarla sınırlı bu kampanyadan yararlanmak için https://voidu.com/game/football-manager-2016 adresini ziyaret edin.

En yeni oyunlar ve kampanyalar hakkında bilgi almak için Voidu’yu https://voidu.com/ adresinden veya Facebook ve Twitter üzerinden takip edebilirsiniz.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!