-->
Voidu’da İndirim Fırtınası Devam Ediyor

Klasikleşmiş seriler ve en gözde oyunlar 4-7 Eylül arasında çok cazip fiyatlarla Voidu’da! Dijital oyun mağazasının açılışını, düzenlediği 1 TL’ye Borderlands 2 kampanyasıyla kutlayan ve oyunseverlerin büyük ilgisiyle karşılanan Voidu, indirim kampanyalarına ve oyuncuların kütüphanelerini genişletmeye hız kesmeden devam ediyor. Tomb Raider 3 TL! 4 Eylül günü başlayacak muhteşem bir kampanya ile 30’dan fazla oyun […]

04.09.2015 | erkan

Klasikleşmiş seriler ve en gözde oyunlar 4-7 Eylül arasında çok cazip fiyatlarla Voidu’da!

Dijital oyun mağazasının açılışını, düzenlediği 1 TL’ye Borderlands 2 kampanyasıyla kutlayan ve oyunseverlerin büyük ilgisiyle karşılanan Voidu, indirim kampanyalarına ve oyuncuların kütüphanelerini genişletmeye hız kesmeden devam ediyor.

Tomb Raider 3 TL!

4 Eylül günü başlayacak muhteşem bir kampanya ile 30’dan fazla oyun cazip fiyatlarla Voidu’da yerini alacak. 7 Eylül’e kadar sürecek olan kampanyada klasikleşmiş oyunların yanı sıra son dönemde adından çokça söz ettirmiş oyunlar sürpriz fiyatlarla oyunculara sunulacak.

Üç günlük büyük indirim kampanyasının yıldızlarından biri Tomb Raider serisi. Serinin en beğenilen oyunlarından biri olan Tomb Raider: Legend kampanya süresince yalnızca 3 TL olacak. Voidu asıl bombayı ise 2015 yapımı Tomb Raider oyunu ile patlatıyor. Efsane seriyi yeniden dirilterek bizi Lara Croft’un hikâyesinin başlangıcına götüren Tomb Raider yalnızca 9 TL’ye Voidu’da olacak. Ayrıca oyunun kendisine ek olarak birçok farklı giysi, silah, çok oyunculu harita ve Tomb Raider: Tomb of the Lost Adventurer indirilebilir içeriğini de oyunculara sunan Tomb Raider GOTY Edition da yalnızca 14 TL’ye Voidu’da oyunseverleri bekliyor olacak.

Sizin Deus Ex’iniz Hangisi?

Voidu’nun kampanyası Tomb Raider serisiyle sınırlı değil. Çıktığı dönemde aksiyon rol yapma oyunlarına getirdiği büyük yenilikler, özgün hikâyesi ve hikâye anlatım tarzıyla oyun dünyasını sallayan Deus Ex serisini modern grafikler ve yeni mekaniklerle devam ettiren Deus Ex: Human Revolution – Director’s Cut, 4-7 Eylül arasında yalnızca 10 TL’ye Voidu’da olacak! Hem oyuncular hem de oyun eleştirmenleri tarafından çok beğenilen Deus Ex: Human Revolution – Director’s Cut rol yapma oyunlarını sevenlerin kaçırmaması gereken bir oyun. Ayrıca serinin ilk oyunu Deus Ex’in Game of the Year Edition sürümünü Voidu’dan sadece 3 TL’ye satın almak mümkün olacak.

4-7 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek kampanyada yer alan oyunların tam listesi ise şöyle:

Syberia 1 & 2 5 TL
Lara Croft and the Guardian of Light 4 TL
Tomb Raider 9 TL
Tomb Raider – Survival Edition 11 TL
Tomb Raider DLC Collection 6 TL
Tomb Raider: Anniversary 5 TL
Tomb Raider: GOTY Edition 14 TL
Tomb Raider: Legend 3 TL
Tomb Raider: Underworld 4 TL
Deus Ex Collection 10 TL
Deus Ex Invisible War 3 TL
Deus Ex: Game of the Year Edition 3 TL
Deus Ex: Human Revolution – Director’s Cut 10 TL
Deus Ex: The Fall 4 TL
Endless Legend – Classic Edition 36 TL
Endless Legend – Emperor Edition 33 TL
Endless Space – Emperor Edition 12 TL
Endless Space – Gold Edition 14 TL
Endless Space: Disharmony 4 TL
Gas Guzzlers Extreme 9 TL
Horizon 11 TL
Killing Floor 7 TL
Red Orchestra: Ostfront 41-45 4 TL
Rising Storm 7 TL
The Ball 4 TL
Vector Thrust 5TL

 

Voidu Hakkında

Voidu, 2015 yılında hizmete girmiş, dijital bilgisayar oyunları ve ek paketlerini içeren yenilikçi bir dijital oyun mağazasıdır. Benzersiz kullanıcı deneyiminin yanı sıra düzenli olarak gerçekleştirdiği sürpriz kampanyalar ve indirimlerle Voidu, oyunseverlere çok boyutlu bir oyun platformu sunmayı hedeflemektedir.

Resmi Web Sitesi

www.voidu.com

Facebook | Twitter



Popüler Haberler


Rockstar Games, GTA+ abonelik ücretlerini Türkiye’de 127 TL artırarak 72 TL’den 199 TL’ye yükseltti.


Deep Silver ve Warhorse Studios, heyecanla beklenen Kingdom Come: Deliverance 2’nin 18 Nisan’da duyurulacağını duyurdu!


Oyun dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan BAFTA, sahiplerini buldu.


Fallout 4 hayranları dikkat! Bethesda, oyunun yeni nesil güncellemesi için resmi çıkış tarihini açıkladı.