-->
Voidu’da Fırsatlar Bitmiyor

Square Enix imzalı birçok oyun 14 Eylül’e kadar büyük indirimlerle Voidu’da Ardı ardına düzenlediği indirim kampanyalarıyla kısa sürede oyunseverlerin güvenini ve beğenisini kazanan Voidu bir kez daha takipçilerini sevindirecek bir kampanyayla oyuncuların karşısına çıkıyor. 3 TL’ye Hitman Fırsatı Voidu bugün başlayan kampanyasıyla Square Enix tarafından yayınlanan 20’den fazla oyunu 11 Eylül’e kadar büyük indirimlerle oyunculara […]

11.09.2015 | ulasufuk

Square Enix imzalı birçok oyun 14 Eylül’e kadar büyük indirimlerle Voidu’da

Ardı ardına düzenlediği indirim kampanyalarıyla kısa sürede oyunseverlerin güvenini ve beğenisini kazanan Voidu bir kez daha takipçilerini sevindirecek bir kampanyayla oyuncuların karşısına çıkıyor.

3 TL’ye Hitman Fırsatı

Voidu bugün başlayan kampanyasıyla Square Enix tarafından yayınlanan 20’den fazla oyunu 11 Eylül’e kadar büyük indirimlerle oyunculara sunuyor. Aksiyon, strateji, platform, rol yapma oyunu gibi farklı türlerdeki oyunlar arasında her oyuncunun arşivinde bulunması gereken klasikler ve yakın dönemin “hit” oyunları var.

Bunlar arasında yılsonunda yeni bir oyuna kavuşacak olan Hitman serisi özellikle dikkat çekiyor. Kampanya dâhilinde serinin ilk oyunu Hitman: Codename 47 ve Hitman 2: Silent Assassin yalnızca 4 TL’den, Hitman: Contracts 3 TL’den, Hitman: Blood Money ise sadece 5 TL’den oyunculara sunulacak.

Hitman hayranlarını ve seriyi merak eden oyuncuları sevindirecek bir diğer indirim ise serinin büyük beğeni toplayan son oyunu Hitman: Absolution için yapılıyor. Kampanya süresince Hitman: Absolution – Standard Edition 9,50 TL, Hitman: Absolution – Elite Edition sürümü 10 TL, tüm Hitman: Absolution indirilebilir içeriklerinin bir arada olduğu Hitman: Absolution DLC Collection ise yalnızca 3 TL olacak.

Voidu’nun oyunseverlere en büyük sürprizi ise Hitman Collection olacak. Şu ana kadar PC’ye çıkmış 5 oyunu ve 11 adet indirilebilir içerik paketini içeren Hitman Collection, 11-14 Eylül arasında yalnızca 19 TL’den satılacak.

Sleeping Dogs Definitive Edition 15 TL!

Çıktığı hafta en çok satan oyun olma başarısını gösteren ve hem oyunculardan hem de oyun eleştirmenlerinden övgü alan Sleeping Dogs, Voidu’nun bu haftaki kampanyasında öne çıkan bir diğer oyun. Başarılı hikâyesi ve Hong Kong sokaklarında geçen eğlenceli oynanışı sayesinde Sleeping Dogs, oyunculardan büyük ilgi görmüştü. 24 indirilebilir içerik paketiyle birlikte gelen ve gerek grafikleri gerek oynanışı kullanıcıların geribildirimlere göre yeniden düzenlenmiş Sleeping Dogs Definitive Edition, bu harika kampanya boyunca yalnızca 15 TL’den satışa sunulacak.

11-14 Eylül arasında indirimde olacak oyunların tam listesi ise şöyle:

Hitman 2 – Silent Assassin 4,00 TL
Hitman Collection 19,00 TL
Hitman: Absolution – Elite Edition 10,00 TL
Hitman: Absolution – Standard Edition 9,50 TL
Hitman: Absolution DLC Collection 3,00 TL
Hitman – Blood Money 5,00 TL
Hitman – Codename 47 4,00 TL
Hitman: Contracts 3,00 TL
Kane & Lynch: Dead Men 4,00 TL
Kane & Lynch 2: Dog Days 5,00 TL
Mini Ninjas 5,00 TL
Sleeping Dogs Definitive Edition 15,00 TL
Dungeon Siege II 4,00 TL
Dungeon Siege III 8,00 TL
Anachronox 3,00 TL
Battlestations: Midway 4,00 TL
Battlestations: Pacific 5,00 TL
Blood Omen 2: Legacy of Kain 3,00 TL
Conflict: Denied Ops 3,00 TL
Omikron: The Nomad Soul 4,00 TL
Urban Chaos 3,00 TL
Order of War 4,00 TL
Pandemonium 3,00 TL
Quantum Conundrum 5,00 TL
Quantum Conundrum – Season Pass 5,00 TL
Scary Girl 4,00 TL
Startopia 3,00 TL
Supreme Commander 2 7,00 TL

Pek çok oyunu cazip fiyatlarla satın almak için hemen https://voidu.com/ adresini ziyaret edin. Güncel haberler ve en yeni indirimleri öğrenmek içinse Voidu’yu Facebook ve Twitter üzerinden takip edebilirsiniz.



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz