-->
Türkiyenin En Büyük Ödüllü E-Spor Turnuvası Sonuçlandı!

WSVG 2015 Türkiye Finallerinde Maldivler Dünya Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek oyuncular belirlendi. G2a.com ve BigKazan işbirliği ile düzenlenen WSVG Dünya Şampiyonası 2015 Maldivler’in Türkiye Finalleri, StarCraft II, Hearthstone ve FIFA 15 oyunlarında Türkiye’nin en iyilerini belirledi. 19 Eylül Cumartesi, Point Hotel Barbaros’ta gerçekleşen etkinlik kıran kırana geçen mücadelelere sahne olurken, en çok da deneyimli spor […]

28.09.2015 | ulasufuk

WSVG 2015 Türkiye Finallerinde Maldivler Dünya Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek oyuncular belirlendi.

G2a.com ve BigKazan işbirliği ile düzenlenen WSVG Dünya Şampiyonası 2015 Maldivler’in Türkiye Finalleri, StarCraft II, Hearthstone ve FIFA 15 oyunlarında Türkiye’nin en iyilerini belirledi. 19 Eylül Cumartesi, Point Hotel Barbaros’ta gerçekleşen etkinlik kıran kırana geçen mücadelelere sahne olurken, en çok da deneyimli spor spikeri Sabri Ugan tarafından sunulan FIFA 15 maçları dikkat çekti. Basının yanı sıra Türkiye’de teknoloji ve video oyunları sektöründe yer alan bir çok firmanın temsilcilerinin de bulunduğu etkinlikte, G2a.com ve BigKazan iş ortaklığı da resmiyet kazandı.

İşte Türkiye’yi Maldivler’de gerçekleştirilecek olan Dünya Şampiyonasında temsil edecek oyuncular:

Hearthstone      : Barış “Ulquiomaru” Görgülü (HWA)
https://www.facebook.com/ulquiomaru

StarCraft II        : Berkay “Zerghamdi” Erbaş (HWA)
https://www.facebook.com/followhamdi

FIFA 15             : Uğur “WolborQ” Bayram
https://www.facebook.com/WolborQPro

5 Ekim – 11 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek WSVG Dünya Şampiyonası 2015 Maldivler hakkında bilgi edinmek için https://www.facebook.com/BigKazan/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Maldivler Yolcuları Belli Oldu Fakat Kod Şansı Devam Ediyor.

Türkiye’nin En Büyük Ödüllü E-Spor Etkinliği Sona Erdi Fakat G2a.com’dan 2€ Değerinde Kod Kazanma Şansınız Sürüyor!

Türkiye’nin en büyük ödüllü e-spor etkinliği olan WSVG Dünya Şampiyonası 2015 Maldivler Türkiye Finali sona erdi. Barış “Ulqiuomaru” Görgülü, Berkay “Zerghamdi” Erbaş ve Uğur “WolborQ” Bayram’ın şampiyonluklarını ilan ettikleri turnuvada toplamda 34.000 TL’lik ödül sahiplerini buldu. Turnuva kayıtları ile beraber başlayan g2a.com’dan 2€ değerinde kod promosyonu halen devam etmektedir. Kodunuzu ayırtmak için ve ilerleyen aylarda düzenlenecek yeni etkinliklerden haberdar olabilmek için www.wsvgdunyasampiyonasi.com adresine kayıt olabilirsiniz.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!