-->
TeknoSA’dan Bayrama Özel Kampanya Yağmuru!

Teknoloji perakendeciliğinin öncüsü TeknoSA, teknoloji severlere çifte bayram yaşatacak. TeknoSA, onlarca ürün için sunduğu indirim ve fırsatlarla, Eylül ayının sonuna kadar devam edecek olan ‘teknoloji bayramı’na tüm tüketicileri davet ediyor. Türkiye teknoloji perakendeciliğinin lider markası TeknoSA, bayrama özel kampanyalarıyla teknoloji severlerin yüzünü güldürüyor. 300’e yakın mağazası ve online satış kanalları ile Türkiye’nin dört bir yanına […]

25.09.2015 | ulasufuk

Teknoloji perakendeciliğinin öncüsü TeknoSA, teknoloji severlere çifte bayram yaşatacak. TeknoSA, onlarca ürün için sunduğu indirim ve fırsatlarla, Eylül ayının sonuna kadar devam edecek olan ‘teknoloji bayramı’na tüm tüketicileri davet ediyor.

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin lider markası TeknoSA, bayrama özel kampanyalarıyla teknoloji severlerin yüzünü güldürüyor. 300’e yakın mağazası ve online satış kanalları ile Türkiye’nin dört bir yanına teknolojiyi taşıyan TeknoSA, TV ve görüntü sistemlerinden bilgisayara, akıllı telefondan aksesuarlara kadar pek çok üründe indirim ve ek fırsatlarla tüketicilere çifte bayram yaşatacak.

Televizyon almanın en güzel hali

TeknoSA, Eylül ayının sonuna kadar yeni bir televizyon sahibi olmak isteyenler için birbirinden farklı fırsatlar sunuyor. Bu dönemde Philips 2015 model yeni Android televizyon alanlar Logitech Gamepad’e ücretsiz sahip olup Android ‘TV’sinden oyun oynayabilecek. Sadece TeknoSA mağazalarına özel, Samsung Ultra HD TV’lerin 2 modelinde de 12 ay boyunca 5 şampiyon takımın maçlarını ücretsiz izleme fırsatı bulunuyor. Samsung 4K Ultra HD Smart LED TV’ler 1.000 TL indirim ve ek fırsatlarla teknoloji severlere sunulurken, LG 122 ekran ve 140 ekran 4K Ultra HD TV’ler ile 150 TL’lik akıllı kumanda hediye ediliyor. Harman Kardon ses sistemli ve 6 ay Digitürk Play Premium abonelik hediyeli LG 122 Ekran 4K Prime UHD ve Webos 2.0 Smart Led TV’ler ise 3.499 TL yerine 2.999 TL’den satışta olacak.

Herkesin telefonu ‘akıllanacak’

TeknoSA’nın bayram kampanyaları kapsamında akıllı telefonlara da birçok fırsat ile sahip olunabilecek. 25-28 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak akıllı telefon kampanyalarının ilk sürprizi, tüm akıllı telefon alışverişlerinde ücretsiz olarak hediye edilecek olan Sunix selfie çubuğu ve A5 Powerbank’ler. Aynı tarihler arasında, TeknoSA PREO P1 akıllı telefonlar 799 TL yerine, TeknoSA mobil ile birlikte 399 TL’ye teknoloji sevelerle buluşuyor. Samsung’un Galaxy ve Note serisi ile LG ve Sony’nin akıllı telefonları da TeknoSA Mobil avantajları ile bayrama özel %20’ye varan indirimlerle satışta olacak. Ayrıca Apple iPhone 6 16 GB modeli 2.699 TL yerine 2.499 TL’den, 5S 16 GB modeli ise 2.249 TL yerine 1.999 TL’den telefonunu ‘akıllandırmak’ isteyenlere sunuluyor.

Bilgisayar ve tabletler de kampanyalı olacak

TeknoSA’daki bayram kampanyası telefon ve televizyonun yanı sıra bilgisayar ve tablet almak isteyenleri de mutlu ediyor. Lenovo markalı tüm notebooklarda da 30 Eylül tarihine kadar Microsoft Office 365 Ev abonelik hizmeti ücretsiz olarak hediye ediliyor. Bayram döneminde TeknoSA mağazalarında Samsung tabletler 319 TL ile 599 TL arasında avantajlı fiyatlarla sevenleriyle buluşacak. Bayramda çocuklarını teknoloji ile sevindirmek isteyenler için ise Onyo Batman ve Tweety’li tabletler 249 yerine 159 TL’den satışta olacak. Ayrıca, 28 Eylül tarihine kadar Casper 5287A notebooklar 1929 TL yerine 1499 TL’den tüketicilerle buluşurken, HP Pavilion 15-P220NT N0S60EA / FULLHD Silver Notebooklar ise 1899 TL yerine 400 TL’lik büyük indirimle 1499 TL’ye satın alınabiliyor.

TeknoSA’ya özel kampanyalar sayesinde 3 kişi de otomobil sahibi olma şansını yakalıyor. TeknoSA mağazaları veya teknosa.com üzerinden Toshiba marka ürünlerden 500 TL’lik alışveriş yapanlar çekiliş hakkı kazanıyor. 5 Ekim’e kadar sürecek olan çekiliş kampanyası sonucunda şanslı 3 kişi BMW otomobil ikramiyesi kazanacak.

Oyun oynamayı sevenler de unutulmadı

TeknoSA, oyun oynamayı seven tüketicilerini de unutmuyor. Sony PlayStation 4’ün 1 TB’lik Black konsolu, Fifa 16 ile birlikte sadece 1.499 TL’den stoklarla sınırlı olarak satılacak. Fifa 16 oyunlarında ise ilk satın alan 500 kişiye EA Games Power Bank hediye edilecek.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!