-->
Pro Evolution Soccer 2016 Voidu’da

Oyunun sürpriz fiyatı PES 2016 sevincini daha da artıracak Türkiye’nin ilk bağımsız dijital oyun mağazası Voidu en yeni oyunları en uygun fiyatlarla oyunseverlere sunmaya devam ediyor. 2016 – 2017 futbol sezonuna hızlı bir giriş yapan Voidu, Football Manager 2016’nın ardından Pro Evolution Soccer 2016’yı da mağazasına ekledi. Çıktığı günden beri 80 milyonun üzerinde satış elde […]

18.09.2015 | ulasufuk

Oyunun sürpriz fiyatı PES 2016 sevincini daha da artıracak

Türkiye’nin ilk bağımsız dijital oyun mağazası Voidu en yeni oyunları en uygun fiyatlarla oyunseverlere sunmaya devam ediyor. 2016 – 2017 futbol sezonuna hızlı bir giriş yapan Voidu, Football Manager 2016’nın ardından Pro Evolution Soccer 2016’yı da mağazasına ekledi.

Çıktığı günden beri 80 milyonun üzerinde satış elde eden Pro Evolution Soccer serisinin yeni oyunu Pro Evolution Soccer 2016 Voidu aracılığıyla dünyayla aynı anda Türkiye’deki oyunseverlerle buluşuyor. Üstelik sadece 69 TL’ye! Geliştirilmiş grafikleri, fizik motoru ve gerçekçi oynanışıyla şimdiden oyun eleştirmenlerinin övgüsünü almayı başaran PES 2016 yine yılın en çok satın alınan oyunlarından biri olmayı hedefliyor.

Baştan sona yenilenen Master League’de, sıfırdan kurup yönettiğiniz bir takımın tüm detaylarıyla bizzat ilgilenerek, ligi zirvede tamamlamak için yapay zekâya karşı yarışabilirsiniz. PES 2016 görsel olarak da her zamankinden iddialı. Yeni gece ışıklandırması ve oyuncu modelleri, göz alıcı grafikler, sayısı 3 kat artırılan oyuncu ve kaleci animasyonlarıyla birleşerek olabildiğince gerçekçi görüntü sunuyor. Ayrıca maç içerisinde değişen hava durumu, sadece oyunun atmosferini değil maçın gidişatını da etkileme özelliğine sahip. Tüm bunların üstüne geliştirilmiş yapay zekâ da eklenince ortaya heyecandan koltuğunuzda oturamayacağınız maçlar çıkacak.

Pro Evolution Soccer 2016’yı kredi kartınızla, tüm GSM operatörlerinin mobil ödeme seçeneğini kullanarak veya isterseniz tutarı TTNET faturanıza ekleyerek Voidu’dan alabilirsiniz. PES 2016’yı sadece 69 TL’ye almak içinhttps://voidu.com/game/pro-evolution-soccer-2016 adresini ziyaret edebilirsiniz.

En yeni oyunlar ve indirimlerden haberdar olmak için Voidu’yu www.voidu.com adresinden veya Facebook ve Twitter hesaplarından takip edebilirsiniz.



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!