-->
Paramanya’dan Göle Maya Çalan Yeni Karakter

Türkiye’nin en sevilen oyunu Paramanya’ya Türkiye’nin en sevilen karakterlerinden Nasreddin Hoca eklendi. Dünyadan sonra Türkiye’yi de saran Paramanya, oyuncularına bir sürprizle “iyi bayramlar” diliyor. Hayata bakış açısı ve hazırcevaplılığı ile namı tüm dünyaya yayılan ünlü mizah figürü Nasreddin Hoca artık Paramanya’da. Dünyada 7’den 70’e tüm yaş gruplarından milyonlarca oyuncusu bulunan Paramanya, Netmarble EMEA tarafından tamamen […]

27.09.2015 | ulasufuk

Türkiye’nin en sevilen oyunu Paramanya’ya Türkiye’nin en sevilen karakterlerinden Nasreddin Hoca eklendi.

Dünyadan sonra Türkiye’yi de saran Paramanya, oyuncularına bir sürprizle “iyi bayramlar” diliyor. Hayata bakış açısı ve hazırcevaplılığı ile namı tüm dünyaya yayılan ünlü mizah figürü Nasreddin Hoca artık Paramanya’da.

Dünyada 7’den 70’e tüm yaş gruplarından milyonlarca oyuncusu bulunan Paramanya, Netmarble EMEA tarafından tamamen yerelleştirilerek edilerek Türkiye’deki oyunculara sunuluyor.

1442911332_Paramanya_NasreddinHoca_2

‘Paramanya’ tüm dünyada App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz indirilebilir.

App Store: https://itunes.apple.com/tr/app/rhlt-almlywnyr-travelling/id970016305?mt=8

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmarbletr.momatr



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!