-->
Master of Orion Geliştirici Günlükleri’nin 2. Bölümünde Efsanenin Doğuşuna Tanık Oluyoruz

İlk oyunu geliştiren ekibinin üyeleri oyun fikrini nereden aldıklarını anlatıyor Her efsanenin bir başlangıcı vardır. Bundan 20 yıl önce, zaman içinde evrilip sonunda Master of Orion’a dönüşecek bir oyun fikri doğdu. WG Labs’in Master of Orion Geliştirici Günlükleri’nin 2. bölümünde, ilk oyunu geliştiren ekibin üyeleri Master of Orion için nereden ilham aldıklarını ve 4X türünü […]

10.09.2015 | ulasufuk

İlk oyunu geliştiren ekibinin üyeleri oyun fikrini nereden aldıklarını anlatıyor

Her efsanenin bir başlangıcı vardır. Bundan 20 yıl önce, zaman içinde evrilip sonunda Master of Orion’a dönüşecek bir oyun fikri doğdu. WG Labs’in Master of Orion Geliştirici Günlükleri’nin 2. bölümünde, ilk oyunu geliştiren ekibin üyeleri Master of Orion için nereden ilham aldıklarını ve 4X türünü yaratan oyununun başlangıç noktasını anlatıyor.

Geliştirici Günlükleri’nin bu bölümünde efsanevi serinin ortaya çıkmasında önemli rol oynamış kişiler Master of Orion’ın geliştirilme sürecine dair anılarını paylaşıyor. Yapımcılar, tasarımcılar ve bestecilerden oluşan bu istekli ekibin nasıl bir araya gelip, tek bir hedef doğrultusunda çalışmaya başladığını kendi ağızlarından dinliyoruz. Çalışmaya evlerinin oturma odasında başlayan, kısıtlı bir bütçeye sahip bu küçük ekibin büyük özverisi sayesinde Master of Orion, PC oyunları tarihinde kendine çok özel bir yer edindi.

Master of Orion Geliştirici Günlükleri’nin 2. bölümünü aşağıdan izleyebilirsiniz:

 

Video FTP Linki:
ftp://ftpplus.wargaming.net/Master_of_Orion_Video_Developer_Diaries_2.zip

 

Master of Orion Hakkında
Master of Orion hem oyuncuların hem de oyun eleştirmenlerinin beğenisini kazanmış bilim-kurgu strateji oyununun modern bir yeniden yapımıdır. “4X” tarzı oynanışın öncüsü olan Master of Orion, ilk oyunun izinden giderek keşfetmeye, yayılmaya, sömürmeye ve yok etmeye dayalı oynanışı koruyor. Efsanevi serinin yeni bir yorumu olan oyun, devraldığı mirasa sadık kalarak, oyunculara kararında bir mizah dozuyla sunulan derin bir strateji, zorlu savaşlar, gelişmiş diplomasi ve keşif yapma şansı vadediyor.

Oyuncular, her biri farklı bir oynanışa sahip orijinal 10 ırka farklı bir bakış açısı getirildiğini görebilirler. Sürekli değişen binlerce galaksinin, birbirinden farklı yüzlerce teknoloji ve onlarca farklı tasarıma sahip geminin test edilmeyi beklediği oyunda hiçbir macera bir diğerine benzemeyecek.

Resmi Web Sitesi:

http://masteroforion.eu



Popüler Haberler


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.