-->
Fallout 4 Seoson Pass

Fallout 4 – Çıkış ve Sonrası Uzun yılların ardından Fallout 4 nihayet geliştirme aşamasının son aylarına girmiş bulunuyor. Oyun üzerinde o kadar uzun zaman, o kadar çok çalıştık ki; neredeyse tamamlanmış olduğuna inanamıyoruz. Oyun yakın zamanda önce bizim, sonra da sizin elinizde olacak. Hakkında konuşmadığımız ve ifşa etmediğimiz çok şey var, çünkü bunları sizin keşfetmenizi […]

10.09.2015 | ulasufuk

Fallout 4 – Çıkış ve Sonrası

Uzun yılların ardından Fallout 4 nihayet geliştirme aşamasının son aylarına girmiş bulunuyor. Oyun üzerinde o kadar uzun zaman, o kadar çok çalıştık ki; neredeyse tamamlanmış olduğuna inanamıyoruz. Oyun yakın zamanda önce bizim, sonra da sizin elinizde olacak. Hakkında konuşmadığımız ve ifşa etmediğimiz çok şey var, çünkü bunları sizin keşfetmenizi ve size ait olmalarını istiyoruz.

İşte geliştirmenin bu aşamasında Fallout 4’ü çıkış sonrasında nasıl destekleyeceğimizi düşünmeye başladık. Size yapmayı planladığımız şeyler hakkında kısaca bilgi vermek istiyoruz:

Düzenli Güncellemeler

Oyuna düzenli olarak ücretsiz güncellemeler yapacağız ve Skyrim’de olduğu gibi bunlar yalnızca hata düzeltmeleri değil, yeni özelliklerle gelecek. Skyrim’de binek üzerinde savaşlar, efsanevi modu, ölüm kameraları, görsel geliştirmeler ve fazlasını eklemiştik. Fallout 4’e ufak düzeltmeler veya yeni özellikler gibi nelerin eklenmesini istediğinizi öğrenmek için sizlerden de bilgi alacağız.

creationkit

 

Modlar & Yaratım Kiti

Oyunlarımızdaki en önemli şey kendi deneyiminizi yaratmak için sahip olduğunuz özgürlük ve modlama da bunun büyük bir parçası. Önceki oyunlarımızda olduğu gibi Fallout 4’ün de geliştirmenin her aşamasında açık ve modlanabilir olmasını sağladığımızdan emin olduk. Gelecek yılın başlarında PC için ücretsiz Yaratım Kitini yayınlayacağız. Bu, stüdyoda kullandığımız aracın ta kendisi. Kendi modlarınızı yaratabilecek ve başkalarıyla paylaşabileceksiniz. Bu modlar daha sonra da Xbox One ve PlayStation 4 için de yayınlanacak.

fallout4seasonpass

 

İndirilebilir İçerik

Oyunlarımız için her zaman bir sürü DLC yayınladık. Bu DLC’leri hazırlamayı seviyoruz ve siz de daima daha fazlasını istiyorsunuz. En sadık hayranlarımızı ödüllendirmek için bu sefer yayınlayacağımız tüm Fallout 4 DLC’lerine sahip olabileceğiniz bir Sezonluk Kombine teklifimiz olacak. Oyun üzerinde hala sıkı biçimde çalıştığımız için hangi DLC’leri yayınlayacağımızı henüz bilmiyoruz, ama gelecek yılın başlarında bunlar da çıkmaya başlayacak.

Hepinize tekrar teşekkürler! Fallout 4’e vermiş olduğunuz destek ve heyecanınız bizi inanılmaz mutlu etti. Şimdiye kadarki en iyi oyunumuzu yaratmak için bu son aylarda elimizden geleni yapmak için bize müthiş bir enerji verdiniz. Oyunu oynamanız, maceralarınızı bizimle ve birbirinizle paylaşmanız için sabırsızlanıyoruz.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!