-->
Acer’ın Yeni ,Esnek ve Şık 2’si 1 Arada Dizüstü Bilgisayarı:Switch 10E, Türkiye’de!

-Acer, Switch 10 serisini yeni Intel® Atom dört çekirdekli işlemciler ve çekici estetik özelliklere sahip 10.1 inç modeller ile genişletti -Red Dot ödüllü Switch 10 E, 12 saate kadar pil ömrü(1) ve dört mod arasında kolay geçiş için yeni bir kılavuz tasarım olan manyetik ve mandalsız Acer Snap Hinge™ 2 özelliklerine sahip -Switch 10 E […]

29.09.2015 | ulasufuk

-Acer, Switch 10 serisini yeni Intel® Atom dört çekirdekli işlemciler ve çekici estetik özelliklere sahip 10.1 inç modeller ile genişletti

-Red Dot ödüllü Switch 10 E, 12 saate kadar pil ömrü(1) ve dört mod arasında kolay geçiş için yeni bir kılavuz tasarım olan manyetik ve mandalsız Acer Snap Hinge™ 2 özelliklerine sahip

-Switch 10 E Gorilla Glass tarafından korunan birinci sınıf IPS ekrana sahip

-İçerik üretimi, mobil eğlence, ince ve hafif bir cihaz isteyen öğrenciler, sık seyahat edenler ve aileler için ideal

Mobil hayatınıza adapte olan; ince, hafif ve dayanıklı yeni Aspire Switch 10 E (SW3-013), okula ya da seyahatlerinize götürmeniz için üretildi. Eksiksiz bir Microsoft Windows® 10 tabanlı dizüstü bilgisayar ve tablet, mandalsız yerleştirme ve dört mod arasında kolay geçiş için manyetik ve çıkarılabilir tasarıma sahip esnek bir cihazda bir araya getirildi. Bunların arasında içerik oluşturma ve diğer verimlilik uygulamaları için dizüstü bilgisayar; internette gezinme, film izleme, tablet oyunları oynama ve not alma için pad; küçük toplantılarda sunum yapma, arkadaşlarla paylaşma ve görüntülü konuşma iletişimi için ekran ; ve uçak veya trende seyahat ederken film izleme ve dar alanlarda maksimum ölçüde yararlanma için çadır modları bulunuyor.

Switch 10 E: Gelişmiş Ergonomi – Uzun Pil Ömrü – Renk Seçenekleri

Red Dot ödüllü Switch 10 E (SW3-013) modlar arasında son derece kolay geçiş için kılavuz tasarımlı ikinci nesil bir Acer Snap Hinge™ özelliğine sahip. 5 dereceye kadar yükseltilebilen bir klavye yuvası ve düşük bir ağırlık merkezi, daha kolay ve daha konforlu bir yazı deneyimi sağlıyor. Güçlü bir 30Wh pil ile donatılan Switch 10 E, tek şarj ile kıtalararası bir uçuşta çalışmak için veya okulda/ evde tüm gün boyunca yetecek 12 saate kadar pil ömrü sunuyor.(1)

Kullanıcıların kendi stillerine uygun olması için, yeni Switch 10 E göz alıcı altı farklı renkte temin edilebiliyor. Üst kapağındaki ve altındaki şık desen dokusu çiziklerin önlenmesine yardımcı olurken, aynı zamanda daha kolay taşınması için iyi bir kavrama özelliği de sağlıyor. Bu model müşterilere daha fazla esneklik sunmak için iki 2MP ön ve arka kameraya da sahip.

HD 1280 x 800 çözünürlüğe sahip ekranı net ve canlı görseller sunuyor ve 10 parmak çoklu dokunmatik özelliğe sahip. Yeni Switch 10 E, ekranın yaydığı mavi ışığı azaltarak göz yorgunluğuna engel olmak için Acer BlueLightShield™ içeren Acer VisionCare™, ve daha iyi görünürlük sağlamak için güneş ışığı altında ekran görüntüsünü optimize eden Acer LumiFlex™ özelliklerini de barındırıyor.

İnce ve hafif olan Switch 10 E, tablet modunda yalnızca 262 x 180 x 10.95 milimetre boyutlarında ve 630 gram ağırlığında. Opsiyonel bir sabit sürücüyle beraberindeki klavyeye takıldığında ise, 262 x 180 x 25.75 milimetre boyutlarında ve 1.28 kilogram ağırlığında oluyor.

Dört Çekirdekli İşlemci – Birinci Sınıf IPS Ekran -Microsoft Office 365 Personal

Bir Intel® Atom dört çekirdekli işlemci ve 2GB DDR3L bellek barındıran yeni Switch 10 E, ister e-postaları kontrol etmek, ister okul projelerini tamamlamak veya eğlence olsun, temel bilgisayar işlemleri için fazlasıyla güce sahip.

IPS ekran doğru renklerle kenardan kenara 178 derece geniş görüntüleme açıları sunuyor ve Corning Gorilla Glass hasar ve çiziklerin önlenmesine yardımcı oluyor. Acer LumiFlex™ dış mekanda, parlak güneş ışığı altında bile ekran görünürlüğünü optimize etmek için parlaklığı ve kontrastı otomatik olarak ayarlıyor.

Yumuşak bir klavye yazı yazma konforunu ve hızını arttırmak için araları yeterince açık tuşlar ve dokunsal geri bildirim sağlıyor. Ek olarak, Hassas Touchpad’i altı touchpad hareketini destekliyor ve bilinçli olarak yapılan parmak hareketleri ile kazara yapılan temasları birbirinden ayırıyor. Öne dönük iki stereo hoparlör görüntülü konuşmalar, oyunlar ve müzikler için net sesler sunuyor.

Biri tam boy, diğeri mikro olan iki USB 2.0 bağlantı noktası yazıcılara, harici belleklere ve diğer dijital cihazlara bağlantı sağlarken bir mikro HDMI® bağlantı noktası kullanıcıların filmler, videolar ve sunumları daha büyük bir ekranda görüntüleyebilmeleri için tam boy bir monitöre bağlanmalarına izin veriyor. Kablosuz bağlantı Bluetooth 4.0 ve 802.11a/b/g/n aracılığıyla sağlanıyor.

Switch 10 serisi 64GB’a(4) kadar eMMC yerel bellek ve 1TB’a (4) kadar destekleyen opsiyonel sabit sürücülü klavye bağlantı noktaları ile birlikte geliyor. Ayrıca, dahili Acer BYOC™ (5) kullanıcıların verilerine her yerden erişebilmeleri ve yönetebilmeleri anlamına geliyor. Acer BYOC Uygulamaları birden çok cihaz arasında anında senkronizasyon için gerçek zamanlı bilgi, veri yönetimi ve veri güvenliği sunuyor.

Bu modeller Windows 10’un yanı sıra, kullanıcıların Word, Excel ve PowerPoint’in avantajlarından hemen her yerde yararlanmaları için hiçbir ek maliyet gerektirmeden Microsoft Office 365 Personal ile donatılmıştır.

Fiyatlandırma ve Temin Edilebilirlik

Beyaz renkli Switch 10 E: 319$+kdv



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!