-->
Acer’dan Windows 10 İşletim Sistemli İki Yeni Masaüstü Bilgisayar

Aspire U5 Hepsi Bir Arada ve Yeni Revo Build Mini Bilgisayar Aspire U5 serisi hepsi bir arada bilgisayar (U5-710) yalnızca 37mm kalınlığında her eve uygun minimalist bir kasaya sahiptir Aspire U5-710 en son 6. nesil Intel® Core™ işlemciler, NVIDIA® GeForce® grafikler ve Intel® RealSense™ kamera ile donatılmış olup her tür eğlence amacına uygun kusursuz bir […]

04.09.2015 | ulasufuk

Aspire U5 Hepsi Bir Arada ve Yeni Revo Build Mini Bilgisayar

  • Aspire U5 serisi hepsi bir arada bilgisayar (U5-710) yalnızca 37mm kalınlığında her eve uygun minimalist bir kasaya sahiptir
  • Aspire U5-710 en son 6. nesil Intel® Core™ işlemciler, NVIDIA® GeForce® grafikler ve Intel® RealSense™ kamera ile donatılmış olup her tür eğlence amacına uygun kusursuz bir deneyim sunuyor
  • Yeni Revo Build Serisi (M1-601) mini bilgisayar, kullanıcılara bilgisayarlarını farklı özellikler sunan “Bloklar” ile düzenlemelerine izin veren modüler bir yaklaşım sağlıyor

Hem içi hem dışı güzel

Yeni Aspire U5 serisi hepsi bir arada bilgisayar (U5-710), yalnızca 37mm’lik şık bir kasaya ve küçük ve zarif bir metal standa sahip. Arka tarafta düzenli bir şekilde organize edilmiş ana giriş/çıkış bağlantı noktalarıyla[1] (HDMI I/O, DC Jack, Ethernet, USB 2.0 ve 2 x USB 3.0, TV alıcısı[2]) temiz bir profile sahip ve az kullanılan bağlantı noktaları ile kumanda butonu yandaki bir kanadın altında saklanmış. Aspire U5’in arka kapağı 3D baskı ve lazer gravürle oluşturulmuş kalıplar kullanılarak yeni bir üretim işlemiyle mümkün kılınan gerçek dokuma gibi bir yüzeye sahip.

Aspire U5-710, her tür bilgi işlem ve eğlence amaçları için kusursuz bir deneyim sunan en son 6. nesil Intel® Core™ i7 ve i5 işlemciler, NVIDIA® GeForce® grafikler ve 16 GB’a kadar bellek ile birlikte geliyor. Ayrıca, Aspire U5-710, kullanıcıların 3D nesnelerini tarayabilmelerini, bilgisayarı hareketlerle kontrol edebilmelerini veya canlı gibi görüntülü konuşma ortamı yaratabilmelerini sağlayan bir derinlik algılama teknolojisine sahip dahili Intel® RealSense™ kamera barındırıyor. Kullanıcılar aynı zamanda Windows Hello desteği sayesinde yüzleri aracılığıyla Windows 10’a güvenli bir şekilde giriş yapabiliyorlar.

Kristal Netliğinde Sesler ve Görseller

Aspire U5-710, geniş görüntüleme açılarıyla canlı ve net grafikler sağlayan 10 nokta çoklu dokunmatik Full HD (1920 x 1080) IPS ekrana ve titreşim önleyici bir teknolojiye sahip. Dolby® Audio ve Acer TrueHarmony™ zengin ve güçlü seslerle odayı doldururken, Acer Purified. Voice ve ikili dijital mikrofonlar, kullanıcıların belirgin biçimde duyulabilmelerini garanti ediyor.

Kendi Bilgisayarınızı Yapın

Yeni Revo Build Serisi (M1-601) Mini bilgisayar, kullanıcıların kasayı açmadan bilgisayarlarını düzenleyebilmeleri için modüler bir yaklaşım sağlıyor. Farklı özelliklere sahip “Bloklar” ana ünitede kolayca kümelenebiliyor ve ekleme işlevi oyuncak bloklarla oynar gibi kolay. “Bloklar” manyetik hizada yaylı pimler aracılığıyla bağlı ve böylece modüller arası değişiklik yapılırken kablolarla sorun oluşmuyor. Bloklar aynı zamanda bağımsız olarak veya başka bilgisayarlarla çalışabiliyorlar. Revo Build M1-601 masaüstü bilgisayar, minimum alan kaplayan ve neredeyse her yere yerleştirilebilen 125 x 125 mm kaplama alanıyla küçük, 1 litrelik bir kasaya sahip.

500GB/1TB çalışırken değiştirilebilen taşınabilir sabit sürücü gibi “Bloklar” lansmanda temin edilebilecek ve kablosuz şarj için bir Kablosuz Şarj Cihazı, hoparlörler ve mikrofonlarla bir Ses Bloku ve diğer ek “Bloklar” kademeli olarak sunulacak. Ana ünite entegre Intel® HD grafiklerle birlikte Intel® Pentium® veya Celeron® işlemciye sahip ve 8GB’a kadar DDR4 RAM sistem belleği yalnızca bir vida gevşetilerek kolayca yükseltilebiliyor.

Fiyatlandırma ve Temin Edilebilirlik

Acer Aspire U5-710 EMEA’da Ekim ayından itibaren 999€ başlangıç fiyatıyla temin edilebilecek.

Acer Revo Build M1-601 EMEA’da Ekim ayından itibaren 199€ başlangıç fiyatıyla temin edilebilecek.

Kesin özellikler, fiyatlar ve temin edilebilirlik bölgelere göre değişir. Belirli pazarlardaki temin edilebilirlik, ürün özellikleri ve fiyatlar hakkında daha fazla bilgi için, lütfen www.acer.com aracılığıyla size en yakın Acer ofisi veya satış noktası ile iletişime geçiniz.

Yeni ürünler bugün firmanın en son cihazlarını ve tatil sezonu için oyunculara ve tüketicilere yönelik çözümlerini duyurduğu Almanya’daki IFA Berlin next@acer basın toplantısında tanıtıldı. Messe Berlin’deki IFA 2015 Acer standını (Salon 12/101) ziyaret edebilir veya acer.com/ifaberlin2015 adresinde yeni ürün serileri hakkında bilgi edinebilirsiniz.

[1] Teknik özellikler modele ve bölgeye göre değişiklik gösterebilir.

[2] Dual DVB-T özellikleri modele ve bölgeye göre değişiklik gösterebilir.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!