-->
Acer Yeni Aspire R 13 Dönüştürülebilir Dizüstü Bilgisayarını Tanıttı

Zarif geçişler, son derece uyumlu Maksimum kullanılabilirlik, çeşitli kullanıcı modları arasında zarif geçişler, MU-MIMO teknolojisine sahip Qualcomm® Wi-Fi gibi gelişmiş teknolojiler, daha hızlı, daha verimli ve çok yönlü bir kullanıcı deneyimi sunuyor Modlar arasında kolay geçiş için yenilikçi Ezel Aero Hinge™; kalıp dökümlü magnezyum alaşımdan yapılmış dayanıklı bir U-çerçeve sağlamlığı arttırıyor ve son derece uyumlu […]

04.09.2015 | ulasufuk

Zarif geçişler, son derece uyumlu

  • Maksimum kullanılabilirlik, çeşitli kullanıcı modları arasında zarif geçişler, MU-MIMO teknolojisine sahip Qualcomm® Wi-Fi gibi gelişmiş teknolojiler, daha hızlı, daha verimli ve çok yönlü bir kullanıcı deneyimi sunuyor
  • Modlar arasında kolay geçiş için yenilikçi Ezel Aero Hinge™; kalıp dökümlü magnezyum alaşımdan yapılmış dayanıklı bir U-çerçeve sağlamlığı arttırıyor ve son derece uyumlu
  • Yalnızca 18,5mm kalınlığında ve yalnızca 1,6 kg ağırlığında olan Aspire R 13 güçlü 6. nesil Intel® Core™ işlemciler barındırıyor

Acer, maksimum kullanılabilirlik ve çeşitli kullanıcı modları arasında zarif geçişler sunan, daha hızlı, daha verimli ve daha çok yönlü bir kullanıcı deneyimine imkan veren gelişmiş teknolojilerle donatılmış yeni Aspire R 13 (R7-372T) dönüştürülebilir dizüstü bilgisayarı tanıttı.

Zarif geçişler. Son derece uyumlu.

Aspire R 13, Acer’ın altı modu destekleyen patentli Ezel Aero Hinge™ özelliğinden yararlanıyor: Kullanıcılar klasik Dizüstü modunda en etkin klavye girişi yöntemiyle verimliliği maksimuma çıkarabilir ve klavyeyi arkada saklayarak veya 180 derece yatırarak ortak çalışma, paylaşım ve eğlence için ideal olan Ekran moduna geçiş yapabilirler. Çadır moduna dönüştürmek kullanıcılara sınırlı alanlarda kullanım seçeneği sağlarken, ustaca tasarlanmış mıknatıs özelliği cihazın hiçbir boşluk kalmadan tümüyle Tablet/Pad moduna dönüştürülebilmesine izin veriyor. Ezel™ moduna geçiş, ekranı görüntüleme ihtiyaçlarınıza en uygun açılara eğebilmenizi mümkün kılıyor. Stand modu ile kullanıcılar ekranda bir şövale üzerindeymiş gibi çizim yapmak ve not tutmak için Acer Active Pen’i kullanabiliyorlar.

Yenilikçi Ezel Aero Hinge™ modlar arasında zarif geçişler sağlıyor, kalıp dökümlü magnezyum alaşımdan yapılmış dayanıklı bir U çerçeve sağlamlığı arttırırken ince tasarımını da koruyor. 180 derece dönebilen patentli “orta” menteşe, kullanıcıların ekranı her açıya ayarlayabilmelerini sağlıyor ve ikili dönüş “sistemi” menteşesi sallantısız bir dokunma deneyimine ve kolay ekran açılışına olanak sağlıyor.

Aspire R 13 Thunderbolt™ 3’ü destekliyor; Bu sayede Thunderbolt’u, USB 3.0’ın sekiz katı olan 40Gbps’ye kadar hızlarla USB Type-C’ye taşıyarak hepsinden daha iyi olan kompakt bir bağlantı noktası yaratıyor. Ayrıca, Aspire R 13 iki kat daha fazla veri hacmi oranı sağlamak için RAID-0 kurulumunda 2 SSD ile yapılandırılabiliyor.

Güçlü Performans

Yalnızca 18,5mm kalınlığında ve 1,6 kg ağırlığında olan Aspire R 13 , güçlü 6. nesil Intel® Core™ işlemciler barındırıyor. Bu yeni işlemciler önceki modellere oranla performansı, grafikleri ve pil ömrünü arttırmak için tasarlanmış olup, kullanıcıların verimlilik gerektiren görevler uygularken güvende hissetmelerini sağlıyor.

Daha hızlı bağlantı hızları için, Aspire R 13 özellikle kalabalık ağlarda diğer 802.11ac ürünlerine kıyasla üç kata kadar daha hızlı  [1] indirme imkanı veren Qualcomm® VIVE™ 2×2 802.11ac Wi-Fi ve Qualcomm® MU | EFX MU-MIMO teknolojilerini içeriyor.

Qualcomm Technologies, Inc. Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Rahul Patel şunları söyedi: “Qualcomm MU | EFX MU-MIMO teknolojisi bağlantılı kullanıcı deneyimi için çok büyük yararlar sunuyor ve biz de bu seçeneği Acer’ın yeni Aspire R Serisi dizüstü bilgisayarlarına sağladığımız için son derece mutluyuz. Bilgi işlem cihazlarında, akıllı telefonlarda, yönlendiricilerde ve erişim noktalarında Qualcomm MU-MIMO ile kullanıcıların indirme, akış, tarama ve oyun için daha hızlı, daha verimli bir ağ kullanımı deneyimi yaşayacaklarını umuyoruz.”

[1] MU-MIMO bulunma durumu ve teknik özellikler modele ve bölgeye göre değişiklik gösterebilir. En iyi performansı elde etmek için, hem verici hem de alıcı MU-MIMO’yu desteklemelidir.  Ürün IEEE 802.11ac taslak özelliklerine ve çoklu kullanıcı senaryosuna dayanmaktadır.  Gerçek hız mesafeye, bağlantı hızına, site koşullarına, ağ boyutuna ve diğer faktörlere bağlı olarak değişecektir.  3 kata kadar daha hızlı geçiş hızı yalnızca kablosuz AP, 4 MU akışlarını desteklediğinde geçerlidir.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!