-->
Acer Bugüne Kadar Sektördeki En Güçlü Dizüstü Oyun Bilgisayarları Olan Predator 15 ve 17’yi Tanıttı

Acer’ın yeni Predator dizüstü oyun bilgisayarları nesil Intel® Core™ i7-6700HQ işlemci[1], NVIDIA® GeForce® GTX980 grafikler, 32GB’a kadar DDR4 bellek ve kurumsal seviyede 512GB[2] NVMe PCIe katı hal sürücülerine sahiptir Killer DoubleShot™ Pro Ethernet ve Wi-Fi bağlantılarının üst düzey yüksek hızlı transfer için birlikte çalışmalarına izin verir Benzersiz Predator FrostCore üçlü fan tasarımı ısıyı dağıtır ve […]

07.09.2015 | ulasufuk

  • Acer’ın yeni Predator dizüstü oyun bilgisayarları nesil Intel® Core™ i7-6700HQ işlemci[1], NVIDIA® GeForce® GTX980 grafikler, 32GB’a kadar DDR4 bellek ve kurumsal seviyede 512GB[2] NVMe PCIe katı hal sürücülerine sahiptir
  • Killer DoubleShot™ Pro Ethernet ve Wi-Fi bağlantılarının üst düzey yüksek hızlı transfer için birlikte çalışmalarına izin verir
  • Benzersiz Predator FrostCore üçlü fan tasarımı ısıyı dağıtır ve dizüstü bilgisayarların serin ve sessiz bie şekilde çalışmalarını sağlar
  • Yeni dizüstü bilgisayarlar oyuncuların klavye aydınlatmasını özelleştirebilmelerini ve programlanabilir tuşlarla oyun özelliklerini kontrol edebilmelerini sağlayan Acer PredatorSense oyun kontrol paneline sahiptir
  • Predator SoundPound 12 watt kristal netliğinde ses ve zengin bas için dört dahili hoparlör ve iki subwoofera kadar mükemmel bir ses kombinasyonu sunar

Acer bugün, merakla beklenen Predator oyun dizüstü bilgisayarlarını görücüye çıkardı. Hıza ihtiyacı olanlar için tasarlanan Predator 15 ve Predator 17 oyun bilgisayarları güçlü 6. nesil Intel® Core™ işlemcileri, yüksek performanslı NVIDIA® GeForce® grafikleri, hızlı DDR4 belleği, PCIe katı hal sürücülerini ve gelişmiş soğutma ve kusursuz ses özelliklerini bir araya getirdi. Geometrik hatları ve yumuşak dokulu kaplamasıyla kırmızı vurgular ve siyah bir kasaya sahip olan Predator dizüstü bilgisayarlar her tür zorluğun üstesinden gelmeye hazırlar.

Tam Gaz Hızlanma

Üstün performans için tüm modeller Intel Core i7-6700HQ işlemciye sahipken, belirli modeller NVIDIA GeForce GTX980 grafiklere, 32GB’a kadar DDR4 belleğe ve 10GB’lık bir filmi 4 saniye içerisinde indirebilen kurumsal seviyede 512GB NVMe PCIe katı hal sürücülerine2 sahiptir. Ayrıca, full USB 3.1 Type-C desteği dosyaların, filmlerin, şarkıların ve fotoğrafların harici depolama cihazları arasında ultra hızlı bir şekilde aktarılabilmelerini sağlar.

Oyunda gecikmeyi önlemek amacıyla, Acer Predator dizüstü bilgisayarlar üst düzey yüksek hızlı transfer için Ethernet ve Wi-Fi bağlantılarının birlikte çalışabilmelerine izin veren Killer DoubleShot Pro özelliğine sahiptir. Killer Ağ Yöneticisi her bağlantının özelliklerini belirler ve hangi uygulamanın hangi bağlantıda çalışacağına karar verir.

Rivet Networks CEO’su Michael Cubbage şunları söyledi: “Oyuncular için, kazanmak ve kaybetmek arasındaki fark genellikle anlık bir olaydır. “Acer gibi, Killer de en hızlı ve en güçlü oyun deneyimlerini sağlayarak kendini oyuncuların kazanmalarına yardım etmeye adamıştır. Acer’ın yeni Predator 15 ve 17 dizüstü bilgisayarları tüm özellikleriyle oyuncuların iştahını kabartacak şekilde tasarlanmıştır.”

Predator 15 dizüstü bilgisayar serisi 15.6 inç Full HD veya 4K (3840×2160) Ultra HD panelli modellere sahiptir. Predator 17 dizüstü bilgisayar ise 17.3 inç Full HD ekranlara sahiptir. Her iki seri de üst düzey oyun görselleri ve gerçekçilik için bir NVIDIA G-SYNC™ monitör dahil olmak üzere üç ekranı destekleyebilir.

Acer+predator+17+laptop+

Üçlü Fan Tasarımı Serin Tutar

Bilgisayarlarının düşük sıcaklıklarda çalışmasını isteyen üst düzey kullanıcılar için, Predator FrostCore bilgisayar performasını ihtiyaç duyulan performansa yükseltir. Cihazlar, yoğun oyun oturumlarında dizüstü bilgisayarın optik disk sürücü yuvasına takılabilen ve çalışırken değiştirilebilen Acer’a özel bir Cooler Master® fan modülü içermektedir.

Acer’ın toz koruma sistemi Predator DustDefender toz birikimini önlemek, ısı yayılımını geliştirmek ve gürültüyü minimuma indirmek için iki yüksek hızlı ve ters dönüşlü fan kullanır. Fan bıçakları yüksek performans bileşenleri arasında hava akışını iyileştirmek için son derece yüksek hızda çalışan pratik bir toz itme mekanizmasından yararlanır. Tozu önleyerek ve serinlik sağlayarak, Predator DustDefender performansın sürekli olmasını garanti eder, kullanıcı konforunu iyileştirir ve bilgisayarın kullanım ömrünü uzatır.

Son olarak, CoolBoost uygulaması fanların hava akışının özel olarak ayarlanabilmesine izin verir. Turbo Modu seçeneği yoğun kullanımda ekstra destek gerekli olduğunda maksimum fan hızı ve soğutma gücü sağlar.

PredatorSense Oyun Kontrol Paneli

Yeni Acer dizüstü bilgisayarlar ayrıca 15 oyun içi kısayol ve ayarlanabilir aydınlatma kontrolü için makro programlanabilir tuşlar dahil olmak üzere oyun özelliklerinde özelleştirme ve kontrol sağlayan PredatorSense oyun kontrol paneli içermektedir. Predator ProZone arkadan aydınlatmalı klavye ayrı ayrı açılabilen veya kısılabilen dört aydınlatma bölgesine bölünmüştür ve programlanabilir bir tuşa sahiptir. Ayrıca, özel bir fiziksel tuş yanlışlıkla başlatmanın önlenmesi için oyuncuların hem Windows tuşunu hem de touchpad’i hızla kilitleyebilmelerine izin verir.

Predator SoundPound

Acer mükemmel ses özelliklerinin bir kombinasyonu olan SoundPound ile eğlenceyi katlıyor! Predator 17 modelleri 12 watt ses veren dört dahili hoparlör ve iki subwoofer barındıran SoundPound 4.2’ye sahipken, Predator 15 modelleri 6 watt ses veren iki hoparlör ve bir subwoofer barındıran SoundPound 2.1′ sahiptir. Ayrıca, Dolby® Audio™ surround ses sistemi genel ses kalitesini iyileştirirken, her iki bilgisayar da 600 Ohm (600Ω) empedansa kadar stüdyo kalitesindeki kulaklıkları destekler.

Fiyatlandırma ve Temin Edilebilirlik

Acer Predator 15 ve Predator 17 dizüstü bilgisayar serileri, Kuzey Amerika’da Kasım ayından itibaren Predator 15 için 1,499.99$ ve Predator 17 için 1,599.99$ başlangıç fiyatlarıyla temin edilebilecektir. Acer Predator 15 ve Predator 17 dizüstü bilgisayar serileri EMEA’da Kasım ayından itibaren Predator 15 için 1,599€ ve Predator 17 için 1,799€ başlangıç fiyatlarıyla temin edilebilecektir.

Kesin özellikler, fiyatlar ve temin edilebilirlik bölgelere göre değişir. Belirli pazarlardaki temin edilebilirlik, ürün özellikleri ve fiyatlar hakkında daha fazla bilgi için, lütfen www.acer.com aracılığıyla size en yakın Acer ofisi veya satış noktası ile iletişime geçiniz.

Yeni ürünler bugün firmanın en son cihazlarını ve tatil sezonu için oyunculara ve tüketicilere yönelik çözümlerini duyurduğu Almanya’daki IFA Berlin next@acer basın toplantısında tanıtıldı. Messe Berlin’deki IFA 2015 Acer standını (Salon 12/101) ziyaret edebilir veya acer.com/ifaberlin2015 adresinde yeni ürün serileri hakkında bilgi edinebilirsiniz.

[1] Teknik özellikler modele göre değişiklik gösterebilir.

[2] Erişilebilir kapasite değişebilir:  (MB = 1 milyon bayt; GB = 1 milyar bayt).



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!