-->
2K, Paul George’un MyNBA 2K16 Companion Uygulamasının Kapak Yıldızı Olduğunu Duyurdu

İki kez NBA All-Star’a seçilen George oyunculara istedikleri zaman, istedikleri yerde NBA 2K deneyimi yaşamalarına yardımcı olacak 2K bugün son 15 yılın en yüksek not alan video oyun simülasyonu serisinin en yeni oyunu NBA 2K16’nın MyNBA2K16 Companion uygulaması ile oyunculara seriyle etkileşim kurmak için daha da fazla fırsat sunacağını duyurdu. 1 Ekim 2015’te yayınlanacak olan […]

18.09.2015 | ulasufuk

İki kez NBA All-Star’a seçilen George oyunculara istedikleri zaman, istedikleri yerde NBA 2K deneyimi yaşamalarına yardımcı olacak

2K bugün son 15 yılın en yüksek not alan video oyun simülasyonu serisinin en yeni oyunu NBA 2K16’nın MyNBA2K16 Companion uygulaması ile oyunculara seriyle etkileşim kurmak için daha da fazla fırsat sunacağını duyurdu. 1 Ekim 2015’te yayınlanacak olan MyNBA2K16 kapağında iki kez NBA All-Star’a seçilen Paul George yer alacak.

NBA 2K serisinin eski hayranlarından olduğunun altını çizen MyNBA2K16 kapak yıldızı Paul George, “yoldayken de basketboldan kopmamaya bayılıyorum. MyNBA2K16’nın yüzü olarak seçilmek oyunla bağlantılı kalmanın ve NBA 2K serisini temsil etmenin mükemmel bir yolu” diye konuştu.

Serinin gerçekçiliğe olan adanmışlığının bir göstergesi olan MyNBA2K16 sayesinde oyuncular NBA 2K’ya sürekli olarak bağlı kalabilecekler; MyCAREER, MyPLAYER dükkanı, sanal para kazanma yolları ve 2KTV’nin yeni bölümlerine mobil deneyimde sahip olabilecekler. MyNBA2K16 ayrıca toplanabilir kart oyunu MyTEAM Mobile’i de içerecek ve oyuncular favori NBA sporcularının kartlarını toplayarak hızlı maçlarda, sezon turnuvalarında ve oyun içindeki özel etkinliklerde diğer oyunculara meydan okuyabilecekler.

Oyuncular MyNBA2K16 Companion uygulaması NBA 2K16 için sanal para kazanabilecek ve uygulama seyahat halindeki oyuncular için kesintisiz bir NBA 2K deneyimi sunmuş olacak.

“Paul George’u 2K’nın MyNBA2K16’sının ilk kapak yıldızı olarak seçmek doğal bir seçimdi,” diyor NBA 2K Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Alfie Brody. “Hayranlarımız neredeyse orada olmak istiyoruz ve Paul’un kapağında olduğu MyNBA2K16 ile dünyanın dört bir yanındaki oyuncularımıza gerçek bir mobil deneyim sunacağız.”

Her ikisi de 2K stüdyosu olan Cat Daddy Games ve Visual Concepts işbirliğiyle hazırlanan MyNBA2K16 1 Ekim 2015’ten itibaren iPhone, iPad ve iPod touch dahil iOS cihazları için App Store, Android cihazlar için Google Play Store ve Amazon Appstore üzerinden ücretsiz olarak indirilebilecek.

Sosyal medyada @NBA2K hesaplarını takip edebilir ve en yeni NBA 2K16 haberleri için #BeTheStory hashtagini kullanabilirsiniz.

2K, Take-Two Interactive Software, Inc.’in (NASDAQ: TTWO) yayın markasıdır.

Çevrimiçi özellikler için Çevrimiçi Hesap (13+) gerektirir. Ayrıntılar için www.take2games.com/legal ve www.take2games.com/privacy adreslerini ziyaret edin.



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!