-->
Türkiye Video Oyun Pazarı, Turnuvaya WSVG ve G2A ile Doyacak

WSVG ve G2A.com tarafından düzenlenen WSVG Dünya Şampiyonası Maldivler 2015 Başlıyor! WSVG ve G2A.COM tarafından düzenlenen ve büyük finalinin Maldivler’de yapılacağı Hearthstone, Starcraft 2 ve Fifa 15 oyunlarının dünya şampiyonasının Türkiye turnuva kayıtları başladı. G2A.com’un Türkiye Resmi İş Ortağı olarak önemli bir anlaşmaya imza atan BigKazan ile ortaklaşa düzenlenmekte olan Türkiye turnuvasında, toplam 34.000$ nakit […]

26.08.2015 | ulasufuk

WSVG ve G2A.com tarafından düzenlenen WSVG Dünya Şampiyonası Maldivler 2015 Başlıyor!

WSVG ve G2A.COM tarafından düzenlenen ve büyük finalinin Maldivler’de yapılacağı Hearthstone, Starcraft 2 ve Fifa 15 oyunlarının dünya şampiyonasının Türkiye turnuva kayıtları başladı.

G2A.com’un Türkiye Resmi İş Ortağı olarak önemli bir anlaşmaya imza atan BigKazan ile ortaklaşa düzenlenmekte olan Türkiye turnuvasında, toplam 34.000$ nakit para ödülü dağıtılacak. Ayrıca, Türkiye turnuvalarını birincilikle tamamlayan oyuncular şampiyona finali için Maldivler’e seyahat edecek ve burada diğer ülkelerden gelen ülke birincileriyle dünya şampiyonluğu için mücadele edecekler.

Turnuvanın Türkiye ayağında dağıtılacak ödüller,

  • Hearthstone 1.’si – 12.000$
  • Starcraft 2 1.’si – 12.000$
  • Fifa 15 1.’si – 10.000$

Ayrıca turnuvaları izleyen kullanıcılara da toplam 10.000$ değerinde ekipman ödülü dağıtılacak.

Turnuva kayıtları 26.08.201509.09.2015 tarihleri arasında

www.wsvgdunyasampiyonasi.com sitesi üzerinden yapılabilir.

Detaylar için:  www.wsvgdunyasampiyonasi.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

BigKazan Hakkında;

2015 Mayıs ayında kurulan BigKazan, Türkiye Video oyun pazarına giriş yapmak isteyen ya da daha önce girmiş olan yabancı oyun firmalarına, kullanıcı kazanımı, etkileşim ve monitizasyon adımlarını içeren %100 pazarlama desteği vermektedir. G2A.com, WSVG, Wargaming, Crytek, Oasis Games, Aeria Games gibi dünyanın popüler oyun yapımcı ve yayıncılarıyla anlaşma sağlamış olan BigKazan, aynı zamanda Türkiye’de Turkcell, Digitürk, StarTV, Doğuş Yayın Grubu, Hürriyet.com.tr ve benzeri yerel markalarla iş ortaklıkları yaparak; yurtdışı firmalarına, oyuncularına ve üyelerine farklı faydalar sağlayacak “oyunlaştırma” kurgusuna dayalı BigKazan platformunu da sunuyor.

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!