-->
The Walking Dead’in Oyunu Şimdi Mobilde

THE WALKING DEAD’İN OYUNU SCOPELY VE SKYBOUND ENTERTAINMENT İŞBİRLİĞİYLE MOBİL PLATFORMLARA TAŞINIYOR The Walking Dead: Road to Survival, App Store ve Google Play’de oyunseverleri bekliyor Ortaya koyduğu ürünlerle sektörde kendinden söz ettiren mobil oyun geliştirme ağı Scopely, The Walking Dead: Road to Survival adlı oyunu geliştirmek için orijinal çizgi romanın yaratıcısı Robert Kirkman’ın şirketi Skybound […]

29.08.2015 | ulasufuk

THE WALKING DEAD’İN OYUNU SCOPELY VE SKYBOUND ENTERTAINMENT İŞBİRLİĞİYLE MOBİL PLATFORMLARA TAŞINIYOR

The Walking Dead: Road to Survival, App Store ve Google Play’de oyunseverleri bekliyor

Ortaya koyduğu ürünlerle sektörde kendinden söz ettiren mobil oyun geliştirme ağı Scopely, The Walking Dead: Road to Survival adlı oyunu geliştirmek için orijinal çizgi romanın yaratıcısı Robert Kirkman’ın şirketi Skybound ile işbirliğine imza attı. Oyun, The Walking Dead çizgi romanını temel alan ilk free to play mobil oyun olma özelliğine sahip. Oyuncular, az sayıdaki kaynakları ele geçirmek ve oyun içindeki şöhretlerini arttırmak için birbirleriyle ittifak oluşturacak ve rakiplerine karşı kıyasıya bir hayatta kalma mücadelesi verecekler. Robert Kirkman ve The Walking Dead evrenine hâkim yaratıcı bir ekip, oyunun inişli çıkışlı, karanlık atmosferinin çizgi romana sadık kalması için süreci yakından izliyor.

Kirkman konuyla ilgili düşüncelerini şöyle dile getirdi, “Scopely ekibiyle çalışmak, bize The Walking Dead’in hikâyesini karşılıklı etkileşim ve eğlenceye dayalı mobil bir deneyime dönüştürme imkânı verdi. Oyun tasarımı, estetiği, atmosferi ve metni, Walking Dead hayranlarının seveceğini düşündüğümüz şekilde bir araya geldi”.

The Walking Dead: Road to Survival, vahşi zombilerle dolu zorlu ve amansız bir dünyada hayatta kalmak için her şeyi yapabilecek insanların hikâyesine dayanan, yetişkinlere yönelik bir oyun. Oyunseverler, kimin hayatta kalıp kimin öleceğini ve oyunun hikâyesinin nasıl gelişeceğini belirleyen zor kararlar vermek zorundalar. Ayrıca bir yandan yaşam savaşı verirken öte yandan kaynak toplamak, sığınak yapmak, mevcut sığınakları güçlendirmek ve hayatta kalan diğer insanları bulup kurtarmak gibi zorlukların da üstesinden gelmek gerekiyor. Oyunun bir diğer dikkat çeken özelliği de Rick, Michonne ve Governor gibi önemli karakterlerle birlikte oynama şansını vermesi.

Scopely CEO’su Walter Driver, iki şirketin işbirliği için şunları söyledi, “The Walking Dead hayranları ve dünyanın her yerindeki mobil oyuncular için benzersiz bir oyun deneyimi yaratabilmek için Robert Kirkman ve Skybound ile çalışmaktan onur duyduk. Oyuncuları ilk dakikadan itibaren içine çekecek bir hayatta kalma mücadelesinin ortasına bırakıyoruz. Bu oyun, dünyanın her yerinde hayranları bulunan, sevilen, ilgi çekici fikri mülk sahipleriyle işbirliği yaparak mobil platformlardaki oyuncular için sürükleyici, zengin deneyimler yaratma hedefimizin somut bir örneğini oluşturuyor.”

Scopely, rol yapma oyunlarına yeni bir soluk getirecek bu oyun için IUGO Mobile Entertainment ile güçlerini birleştirdi. IUGO, 2012’den beri App Store ve Google Play’de en çok kazanan oyunlar arasında bulunan ödüllü Knights & Dragons’ın da geliştiricisiydi.

The Walking Dead: Road to Survival’ı aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz:

iOS

https://itunes.apple.com/us/app/walking-dead-road-to-survival/id969316884

Android

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.scopely.headshot

The Walking Dead: Road to Survival hakkında daha fazla bilgi edinmek için fragmanı izleyin ve oyunu TwitterFacebook ve Instagram üzerinden takip edin.

 

İçerik Paketleri:

https://rcpt.hightail.com/2799688476/e5d9d07313314

YouTube Linkleri:

Fragman: https://www.youtube.com/watch?v=IwdeOsI8bW0

Oynanış Fragmanı: https://www.youtube.com/watch?v=SIX83SukpZE



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!