-->
Paramanya’dan Platin Kanal Müjdesi

Çıktığı günden itibaren 7’den 70’e herkesin ilgi odağı olan ve milyonlarca kullanıcı tarafından oynanan Paramanya’da Platin Kanal dönemi başlıyor. Dünyanın birçok ülkesinden sonra Mayıs ayı itibariyle AppStore ve GooglePlay’de ücretsiz olarak Türkiye’deki oyuncularla buluşan mobil çılgınlık Paramanya’da yeni bir dönem başlıyor. Kendini sürekli geliştirerek oyuncularına farklı deneyimler ve oyun içi birçok sürpriz sunan Paramanya, oyunseverleri […]

22.08.2015 | ulasufuk

Çıktığı günden itibaren 7’den 70’e herkesin ilgi odağı olan ve milyonlarca kullanıcı tarafından oynanan Paramanya’da Platin Kanal dönemi başlıyor.

Dünyanın birçok ülkesinden sonra Mayıs ayı itibariyle AppStore ve GooglePlay’de ücretsiz olarak Türkiye’deki oyuncularla buluşan mobil çılgınlık Paramanya’da yeni bir dönem başlıyor. Kendini sürekli geliştirerek oyuncularına farklı deneyimler ve oyun içi birçok sürpriz sunan Paramanya, oyunseverleri Platin Kanal’ını denemeye davet ediyor.

Oyuna tek rakip ve 100 elmas ile giriş yapabileceğiniz Platin Kanal adı gibi çok özel bir fırsatı da beraberinde getiriyor. Platin Kanal üzerinden oyuna giriş yaparak galip gelen oyuncular karşılaşma sonunda 170 elmas kazanıyor. Paramanya ayrıca bu çok özel deneyimi yaşamak isteyenlere ilk giriş biletini de hediye ediyor.

‘Paramanya’ App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz indirilebilir.

App Store: https://itunes.apple.com/tr/app/rhlt-almlywnyr-travelling/id970016305?mt=8

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmarbletr.momatr

Facebook: https://www.facebook.com/ParamanyaNetmarble?fref=ts



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz