-->
League of Legends Şampiyonluk Ligi Türkiye Büyük Finali Başladı

10 Bin Kişi Neden Toplandı? Riot Games, gnçtrkcll, Coca-Cola Zero ve TeknoSA işbirliğiyle düzenlenen Türkiye’nin ilk profesyonel eSpor ligi League of Legends Şampiyonluk Ligi’nin Türkiye Büyük Finali başladı. Açılışını Burcu Esmersoy’un yaptığı etkinlikte, şampiyonluk mücadelesi Beşiktaş E-spor Kulübü ve Dark Passage takımları arasında sürüyor. Şampiyonluk maçını izlemek üzere final biletlerini bir günde tüketen 10 bin […]

08.08.2015 | ulasufuk

10 Bin Kişi Neden Toplandı?

Riot Games, gnçtrkcll, Coca-Cola Zero ve TeknoSA işbirliğiyle düzenlenen Türkiye’nin ilk profesyonel eSpor ligi League of Legends Şampiyonluk Ligi’nin Türkiye Büyük Finali başladı. Açılışını Burcu Esmersoy’un yaptığı etkinlikte, şampiyonluk mücadelesi Beşiktaş E-spor Kulübü ve Dark Passage takımları arasında sürüyor. Şampiyonluk maçını izlemek üzere final biletlerini bir günde tüketen 10 bin League of Legends tutkunu, Ülker Sports Arena’yı hınca hınç doldurdu. 

VİDEO LİNKİ:  http://we.tl/BAc2IktYEK

Türkiye’nin ilk profesyonel eSpor ligi olan League of Legends Şampiyonluk Ligi Türkiye Büyük Finali için geri sayım başladı. Beşiktaş E-spor Kulübü ve Dark Passage takımları arasındaki şampiyonluk maçını izlemek üzere 10 bin League of Legends ve eSpor hayranı, İstanbul’daki Ülker Sports Arena’ya akın etti.  

Beşiktaş E-spor Kulübü ve Dark Passage takımları arasındaki karşılaşmanın galibi, Ekim ayında düzenlenecek olan League of Legends Dünya Şampiyonası’nda Kore’den Kuzey Amerika’ya, Çin’den Avrupa’ya kadar dünyanın en iyi eSpor takımlarına karşı Türkiye adına mücadele edecek.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!