-->
Joygame’e Özel Arama Motoru’nu Yandex Geliştirdi

Türkiye’nin internet arama motoru Yandex, Türkiye’nin en büyük dijital eğlence platformu Joygame için özel bir browser geliştirdi. Türkiye’nin lider online oyun yayıncısı Joygame ve Türkiye’nin internet arama motoru Yandex işbirliğinde geliştirilen Joygame’e özel Yandex.Browser kullanıcıların beğenisine sunuldu. Oyun severlere hızlı, güvenli ve pratik bir internet deneyimi sunan Yandex.Browser’ın bu özel sürümünde kullanıcılar, Joygame oyun temalarına […]

21.08.2015 | ulasufuk

Türkiye’nin internet arama motoru Yandex, Türkiye’nin en büyük dijital eğlence platformu Joygame için özel bir browser geliştirdi.

Türkiye’nin lider online oyun yayıncısı Joygame ve Türkiye’nin internet arama motoru Yandex işbirliğinde geliştirilen Joygame’e özel Yandex.Browser kullanıcıların beğenisine sunuldu. Oyun severlere hızlı, güvenli ve pratik bir internet deneyimi sunan Yandex.Browser’ın bu özel sürümünde kullanıcılar, Joygame oyun temalarına kolayca ulaşabiliyor. Joygame’in Mstar, Goley ve Wolfteam oyunları özelinde başlayan proje, kullanım kolaylığı, hızı ve oyunseverlere hitap eden görselliği ile dikkat çekiyor.

Joygame Yandex.Browser’ın oyunseverler için öne çıkan bir diğer özelliği ise; çoğunlukla tarayıcılar üzerinden oyun oynamak için kullanılan ve birçok tarayıcı tarafından artık desteklenmeyen Unity Web Player ve uygulama geliştirme arayüzü olan NPAPI desteğini sürdürecek olması. Böylece tarayıcı üzerinden Unity desteği gerektiren oyunları oynamak isteyen kullanıcılar Yandex.Browser ile sorun yaşamadan oyun keyfin, yaşamaya devam edecekler. Joygame’e özel Yandex.Browser’a http://joy.ac/4fHm linkinden ulaşabilirsiniz.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!