-->
FIFA 16 Taraftarlar Güzel Oynayabilsin Diye Tüm Sahada Yenilikler Yapıldı

EA SPORTS FIFA 16 Artık Ön Sipariş İçin Hazır Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) bugün, EA SPORTS™ FIFA 16’nın oyun içinde Tüm Sahada Yenilik dönemini başlatacağını, taraftarların FIFA Antrenörü ileDaha Üst Düzeyde Rekabete kavuşacağını ve seriye Kadın Milli Takımları’nı ekleyerekOynamanın Yeni Yolları’nı sunacağını açıkladı. Yenilikçi oyun* özellikleri, FIFA 16’nın  tam kalbinde taraftarların kendi istediklerini oyunu […]

14.08.2015 | ulasufuk

EA SPORTS FIFA 16 Artık Ön Sipariş İçin Hazır

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) bugün, EA SPORTS™ FIFA 16’nın oyun içinde Tüm Sahada Yenilik dönemini başlatacağını, taraftarların FIFA Antrenörü ileDaha Üst Düzeyde Rekabete kavuşacağını ve seriye Kadın Milli Takımları’nı ekleyerekOynamanın Yeni Yolları’nı sunacağını açıkladı. Yenilikçi oyun* özellikleri, FIFA 16’nın  tam kalbinde taraftarların kendi istediklerini oyunu sürdürebilecekleri dengeli, otantik ve heyecanlı bir futbol deneyimi sunacak. 18 Süper Lig Takımının Hepsi FIFA 16’da! Yeni Güzel Oyna tanıtım videosunu buradan izleyebilirsiniz.

Güvenli Defans

Defans ve hücum oyuncuları dengelendi ve topu geri kazanmaya çalışma mücadelesi gerçekçi ve eğlenceli bir deneyim haline geldi.

  • Defansta Çeviklik, defans oyuncusu hareket kabiliyetinde yapılan 25’ten fazla oyun özelliği değişimi ile hücum ve defans oyuncuları arasındaki harekete denge getiriyor.
  • Takım Halinde Defans, oyunculara zekice planlama yapma ve pozisyonlarına dair farkındalık kazandırarak bir rakibi belirleme ve tehlikeli alanı kapatabilme arasında daha kolay karar verebilmelerini sağlıyor.
  • Yeni Top Çalma Esasları, şaşırtmaca ya da ayakta top çalma, tam vücut mücadelesi ve pozisyon dışı yakalandığında kayarak müdahaleden sıyrılma becerisi gibi yeni davranışlar getiriyor.

Orta Saha Kontrolü

Orta sahada, oyunun seyrini değiştirecek türden iki yeni özellik sayesinde artık sahanın ortasındaki mücadele tıpkı gerçek futbolda olduğunu gibi önem kazanacak.

  • Topu Engelleme Zekası, oyunculara, paslaşma yollarını kapatmayı ve kapatma seçeneklerini düşünebilme becerisi kazandırır.
  • Hedefe Yönelik Paslaşma özelliği daha odaklı bir paslaşma sayesinde keskin bir oyun şekli ve isabetli paslarla takım arkadaşlarınızı doğru şekilde hedefleyebilmenizi sağlar.

Büyülü Anlar

FIFA 16, taraftarlara, hücum sırasında mükemmel işler çıkarmaları için gereken araçları verecek.

  • Dokunmadan Top Sürme, oyunculara zaman kazanmak, mesafe yaratmak, vücut çalımı yapmak ve rakip sahada defans oyuncusunu geçmek için top sürme seçeneğini sunar. Lionel Messi’nin hareketlerinden esinlenilen bu özellik, oyuncuların hücum şeklini değiştirecek.
  • Sağlam Bitiriş, daha çok çeşitlilikte şut çekilmesini ve hiç olmadığı kadar heyecanlı gollerin atılmasını sağlayacak.

EA SPORTS FIFA Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü David Rutter açıklamasında şunları söyledi: “Bu yıl, sahadaki her bir pozisyonu dikkate alarak taraftarlardan gelen geri bildirimlerle hangi noktalarda değişiklik yapmak istediğimizi değerlendiriyoruz ve EA SPORTS FIFA’nın köklü tarihindeki en dengeli ve heyecan verici futbol oyununu geliştirmek için yola çıkıyoruz.” “Taraftarlar ister orta sahada kısa ve isabetli paslaşmaları ister orta açmayı tercih etsin, FIFA 16’nın güzel yanı, oyuncuların nasıl istiyorlarsa öyle oynamalarına ve sahada bu yolla başarıyı yakalamalarına izin vermesidir.”

Daha Üst Düzeyde Rekabet

Beceri düzeyi fark etmeksizin herkesin, oyunculara seçenekler önermek için oyun bağlamını kullanan bu çığır açan oyun içi antrenman sistemi EA SPORTS FIFA Antrenörü ile Daha Üst Düzeyde Rekabet etme fırsatı olacak. Sahadaki pozisyonlarına ve Antrenör düzeylerine bağlı olarak değişen oyun seçeneklerini gösteren opsiyonel yardımcı grafik (HUD) sayesinde taraftarlar oyunu oynarken aynı anda öğrenebilecekler. Antrenör önerileri, antrenörün düzeyi arttıkça ilerler ve bu ayar otomatik veya elle kontrol seçeneğine ayarlanabilir. Basit komutlarla başlanır ve daha ayrıntılı ipuçlarıyla en becerikli taraftarların yarattığı oyunu gitgide daha çok güzelleşir. 

Oyunun Yeni Yolları

FIFA 16, Oyunun Yeni Yolları ile 12 tane Kadın Milli Takımını tarihinde ilk kez oyuna dahil edecek. Avustralya, Brezilya, Kanada, Çin, İngiltere, Almanya, İtalya, Meksika, İspanya, İsveç ve Amerika Birleşik Devletleri takımlarının her biri FIFA 16’nın Santra, Çevrimdışı Turnuvalar ve Çevrimiçi*** Dostluk Maçlarının da içinde bulunduğu oyun modlarında kendi federasyonlarını temsil edecek. Kadın Milli Takımlarını oyunda görmek için http://easports.com/fifa/womenadresini ziyaret edin.  

Yolda Oynamanın Yeni Yolu

EA SPORTS, yoldayken de otantik bir futbol deneyimi yaşamak isteyenler için yepyeni bir mobil oyun geliştirdiklerini açıkladı – EA SPORTS FIFA. Bu yılın sonlarına doğru App StoreSM ve Google Play™’de ücretsiz indirilebilen, yeni nesil Mobil FIFA, yeni cihazlardaki artırılmış gücü kullanarak telefon ve tabletlere konsol kalitesinde harika bir oyun sunacak. Taraftarlar, telefonlarında ve tabletlerinde geliştirilmiş hibrit dokunmatik kontrolleri, yeni beceri hareketleri ve mobil ortamda ilk kez olacak olan oyuncu kutlamalarıyla beraber otantik bir futbol deneyiminin tadını çıkaracaklar. http://easports.com/fifa/mobile adresinde daha fazlasına bakın.

Fikrinizi Söyleyin

Taraftarlar, seçili bölgelerde FIFA 16 kapağında yıldız futbolcu Lionel Messi’ye eşlik edecek olan kişiyi seçme şansını da elde ediyor. Yakında açılacak olan web sitesinde, taraftarlar 5 Temmuz 2015 tarihine kadar FIFA 16 Kapak Oylaması bölümünden oylarını verebilirler. Ayrıntılar için buraya tıklayın. 

EA SPORTS FIFA 16 hakkında daha fazla bilgi için www.easports.com/fifa adresini ziyaret edin veya http://www.facebook.com/easportsfifa adresinden EA SPORTS topluluğuna katılın. Bizi Twitter’da @easportsfifa hesabımızdan takip edin ve #FIFA16 etiketini kullanın.  Bu oyun, henüz ESRB tarafından değerlendirilmemiştir.

Çok satan video oyunu markaları, ödüllü interaktif teknolojileri, taraftar programları ve platformlar arası dijital deneyimleriyle EA SPORTS, dünyanın lider spor eğlence markalarından biri. EA SPORTS, Madden NFL futbol, EA SPORTS™ FIFA, NHL® hokey, NBA LIVE basketbol, Rory McIlroy PGA TOUR® golf, SSX™ ve EA SPORTS UFC®gibi sporların duygusunu ve heyecanını ateşleyen deneyimler yaratır.

*Özelliklerin tamamı tüm oyun platformlarında mevcut olmayabilir.

**Fırsat sınırlamaları uygulanır.  Ayrıntılar için lütfen www.easports.com/fifa adresine gidin.

***İnternet bağlantısı ve Origin hesabı gereklidir. Hesap oluşturmak için 13 yaşından büyük olmak gerekir.

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!