-->
FIFA 16 Bomba Yeniliklerle Geliyor

FIFA 16 istediğiniz oyunu sürdürebileceğiniz dengeli, otantik ve heyecanlı bir futbol deneyimi sunmak için tüm sahaya yenilik getiriyor. Hem de yanında oyunun yeni yollarıyla beraber! Yenilikçi oyun özellikleriyle FIFA 16, Güvenli Defans ve Orta Saha Kontrolü’nü sunuyor; bugüne kadarki en Büyülü Anları yaratabilmeniz için gereken araçları kullanmanızı sağlıyor. Seriye alışık olmayan taraftarlar veya oyunlarını geliştirmek […]

14.08.2015 | ulasufuk

FIFA 16 istediğiniz oyunu sürdürebileceğiniz dengeli, otantik ve heyecanlı bir futbol deneyimi sunmak için tüm sahaya yenilik getiriyor. Hem de yanında oyunun yeni yollarıyla beraber!

Yenilikçi oyun özellikleriyle FIFA 16, Güvenli Defans ve Orta Saha Kontrolü’nü sunuyor; bugüne kadarki en Büyülü Anları yaratabilmeniz için gereken araçları kullanmanızı sağlıyor. Seriye alışık olmayan taraftarlar veya oyunlarını geliştirmek isteyen becerikli oyuncular, yepyeniFIFA Antrenörü  özelliğini kullanarak Daha Üst Düzeyde Rekabet etme şansı elde ediyorlar. Sahanın Tümünde Yenilik. Oyunun Yeni Yolları. Daha Üst Düzeyde Rekabet. 18 Süper Lig Takımının Hepsi FIFA 16’da!  FIFA 16 ile Güzel Oyna…

SAHANIN TÜMÜNDE YENİLİK

Güvenli Defans

  • Defansta Çeviklik — Defans oyuncusu hareket kabiliyetine gelen 25’ten fazla özellik değişimi ile hücum oyuncularını takip eden çevik defans oyuncuları ortaya çıkıyor. Defans oyuncuları, kolaylıkla mesafeleri kapatıp çalım adımlarını kullanarak yön değiştirebiliyor ve bire bir pozisyonlara denge gelmiş oluyor. Savunma oyuncusu en yüksek hıza çıkma süresi ve daha fazla hareket özgürlüğü sayesinde, savunma oyuncuları rakiplerinden uzakta kalmıyor.
  • Takım Halinde Defans – Bir hücum oyuncusuna yaklaşırken, takım arkadaşlarınızın boşlukları kapatacağına güvenebilirsiniz. Yeni defansif yapay zeka, oyuncuların, top ve rakiple ilgili sahadaki tehlikeli alanların daha iyi farkına varmalarını sağlıyor. Takım arkadaşlarınız, komplike hücum koşularını takip edecek ve hücum açılarını kapatacaktır.
  • Yeni Top Çalma Esasları – Yepyeni top çalma hareketleri, araya girmeniz ve topa sahip olmanız için çeşitli seçenekleri oyuna dahil ediyor. Çalımdan kurtulup pozisyonunuza geri dönebilmenizi sağlayan yepyeni bir kayarak çalım sistemi geliyor. Top çalmada artık Şaşırtmacalı Top Çalma Hareketi, Ayakta Top Çalma ve Tam Vücut Top Çalma Hareketi gibi çok fazla çeşitlilik mevcut. Top çalma, FIFA 16’da oldukça işe yarayan, faydalı bir hareket.

Orta Saha Kontrolü

  • Top Geçişini Önleme Zekası,– Paslaşma yollarını kapatmanıza ve rakibin fırsatlarını yok etmenize yardımcı olacak yeni top geçişini önleme özelliğiyle orta sahanın kontrolü sizde. Bu özellikle, orta sahada daha başarılı ve otantik bir oyun deneyimi yaşayabileceksiniz. FIFA 16için yeniden yazılan Top Geçişini Önleme Zekası, Oyuncu Talimatları menüsünden ayarlanabilir ve böylece siz de takım arkadaşlarınızın topun peşinde ne kadar agresif olacaklarını belirleyebilirsiniz. Orta sahada hücum hazırlığının tüm kontrolü elinizde.
  • Hedefe Yönelik PaslaşmaFIFA 16 paslaşmaya devrim niteliğinde yenilik getiriyor. Takım arkadaşlarınızı doğru şekilde hedefleyebilmek için keskin ve isabetli paslaşmalar kullanın. Yeni düğme mekanizmalarını kullanarak, hücum seçenekleri yaratmak için dar alanlarda takım arkadaşlarınızı bulacak paslar atın. Hedefe Yönelik Paslaşma, Top Geçişini Önleme Zekası’nı dengeleyerek topu hareket ettirirken gerçek futboldaki risk/kazanç durumunu yaşatıyor.

Büyülü Anlar

  • Dokunmadan Top Sürme– Lionel Messi’nin hareketlerinden esinlenilerek geliştirilen bu yenilikçi top sürme sistemi, oyunculara sadece nasıldeğil, aynı zamanda ne zaman topa dokunacaklarını da seçme özgürlüğü veriyor. Artık zaman kazanmak, vücut çalımı yapmak ve tıpkı Messi’nin iyi günlerinde yaptığı gibi defans oyuncusunu geçmek için top sürebilirsiniz. Dokunmadan Top Sürme özelliğini kullanarak zaman kazanın ve takım arkadaşlarınızın koşu yapmasına izin verin, oyunun gidişatını kontrol edin, rakibi kontrpiyede bırakın ve Büyülü Anlar yaratın. Bu özellik, bire bir pozisyon senaryolarına büyük yenilik getiriyor ve oyunculara hiç olmadığı kadar çok hücum fırsatı sunuyor.
  • Dinamik Orta Atışı FIFA 16‘da Orta Yapma, hem orta yapan oyuncunun hem de ortayı alan takım arkadaşının topa yaklaşımını değiştirir. Ortayı yapacak olan oyuncu, topa gerçekçi ve faydalı koşu animasyonlarıyla yaklaşırken, ceza sahasındaki oyuncularsa topa göre yönlerini belirler ve kapıp vuruş yapmak için hareketlerini kullanırlar. Yeni orta hedeflemesi, forvet oyuncunuzun koşu yaparken topla buluşması ve hattın gerisinde daha fazla topla oyun olacağından defans oyuncularını zor durumda bırakması anlamına gelir.
  • Sağlam Bitiriş – Sağlam Bitiriş, oyununuzu tıpkı bir profesyonel gibi tamamlayabilmeniz için oyunculara, vuruşu nereden yapacaklarını anlamaları için yeni bir bakış kazandırır. Oyuncular, daha başarılı olabilecek şutları ve otantik yörüngeleri fark edebilecek. Dinamik hız ve şut yörüngeleri, gole giden yolda heyecanlı mücadelelerle sonuçlanacaktır.

DAHA ÜST DÜZEYDE REKABET

  • FIFA Antrenörü – EA SPORTS FIFA uzmanı da olsanız, oyunu ilk kez oynuyor da olsanız, FIFA Antrenörü sayesinde potansiyelinizin farkında varacaksınız. Sahadaki pozisyonunuza ve Antrenör düzeyine bağlı olarak değişen oyun seçeneklerini size gösteren opsiyonel yardımcı grafik (HUD) sayesinde oyunu oynarken aynı anda öğrenin (otomatik veya elle). Basit komutlarla başlayın, sonra daha ayrıntılı ipuçlarıyla en becerikli oyuncuların yarattığı oyun daha çok güzelleşsin. Oyunu oynarken yanı başınızda bir uzman varmış gibi hissedeceksiniz.
  • Beceri Oyunları: Temel Düzey – EA SPORTS FIFA’yı ilk kez deneyimleyecek olan taraftarlar için hazırlanan Beceri Oyunları’nın yeni düzeyi.

OYUNUN YENİ YOLLARI

  • Kadın Milli Takımları- EA SPORTS FIFA serisinde ilk kez, en iyi seviyedeki 12 Kadın Milli Takımı ile rekabet edin ve çeşitli modlarda çevrimiçi ve çevrimdışı oynayın. FIFA’ya getirilen bu otantik yenilik, taraftarlara yepyeni bir oyun oynama yolu getiriyor. Kadınlar için çok özel animasyonlar ve 3D oyuncu modelleri oluşturduk ve referans oyuncu hareketleri olarak kullanmak üzere ABD Kadın Milli Takımındaki en iyi oyuncuların hareketlerini belirledik. Kadın Milli Takımları, Santra, Çevrimdışı Turnuvalar ve Çevrimiçi Dostluk Maçları modlarında kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

Yayımcı:                                  Electronic Arts Inc.

Geliştirici:                              EA Canada

Piyasaya Çıkış Tarihi:           Avrupa: 24 Eylül’den itibaren

Değerlendirme:                   DEĞERLENDİRME BEKLENİYOR

Platformlar:                           PLAYSTATION®4 / Xbox One®/PC

Çevrimiçi Oyuncu Sayısı:    1-22

Çevrimdışı Oyuncu Sayısı:1-4 (PS4); 1-4 (Xbox One); 1-4 (PC)

Web sitesi:                           http://easports.com/fifa

Facebook:                             http://www.facebook.com/easportsfifa

Twitter:                                  www.twitter.com/easportsfifa.

Önerilen PC Özellikleri: Intel i5-2550K @ 3.4 Ghz – 8GB Ram – Radeon HD 6870

*İnternet bağlantısı ve Origin hesabı gereklidir. Hesap oluşturmak için 13 yaşından büyük olmak gerekir.

© 2015 Electronic Arts Inc.  EA, EA SPORTS ve EA SPORTS logosu Electronic Arts Inc firmasının ticari markalarıdır.

© FIFA ve FIFA’nın Resmi Lisanslı Ürünü Logosu, FIFA’nın telif hakkı ve/veya ticari markalarıdır.  Tüm hakları saklıdır. Electronic Arts Inc lisansıyla üretilmiştir. Diğer tüm ticari markalar ilgili sahiplerine aittir.



Popüler Haberler


Aktör Abubakar Salim’in duygu dolu bir özlem hikayesi olarak nitelendirdiği oyun, Metroidvania türünden ilham alan, eğlenceli ve zorlu bir mücadele sunuyor


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!