-->
DotA 2 İddia’da Büyük Ödül İçin Son Şans

DotA 2 The International’da final yaklaşırken toplam 1000 TL değerinde Steam Cüzdan kodu kazanma şansı devam ediyor DotA 2 The International’da büyük güne çok az kaldı. Kıran kırana geçen kıyasıya maçların ardından bir takım büyük ödülün sahibi olacak. Aynı anda DotA 2 İddia’nın kazananları da belli olacak. DotA 2 İddia sitesine ücretsiz kaydolarak 3-8 Ağustos […]

07.08.2015 | ulasufuk

DotA 2 The International’da final yaklaşırken toplam 1000 TL değerinde Steam Cüzdan kodu kazanma şansı devam ediyor

DotA 2 The International’da büyük güne çok az kaldı. Kıran kırana geçen kıyasıya maçların ardından bir takım büyük ödülün sahibi olacak. Aynı anda DotA 2 İddia’nın kazananları da belli olacak. DotA 2 İddia sitesine ücretsiz kaydolarak 3-8 Ağustos arasındaki maçların sonuçlarını en doğru tahmin eden ilk beş kişi EPIN’den harika ödüller kazanacak.

dota2-oduller

The International turnuvasında son maçlar yarın yapılacak. Herkesin nefesini tutarak beklediği büyük finalin kazananlarından biri olmak için DotA 2 İddia sitesine Facebook hesabınızı kullanarak ücretsiz üye olup 3-8 Ağustos arasındaki maçların sonuçlarını doğru tahmin etmeniz yeterli. Siteye üye olduktan sonra DotA 2 İddia sponsorları tarafından sağlanan ve hiçbir şekilde parayla satılmayan “Gazoz Kapakları” ile maç sonuçlarını tahmin etmeye başlayabilirsiniz.

dota2iddiagorsel2

Tıpkı DotA 2 maçları gibi DotA 2 İddia’da da kazanan son ana kadar değişebilir, o yüzden kalan maçların sonuçlarını doğru tahmin ederek kazanan ilk beş kişi arasında yer almak için elinizi çabuk tutun. DotA 2 İddia’da 3-8 Ağustos arasındaki maçların sonuçlarını en doğru tahmin eden ilk beş kişinin EPIN’den kazanacağı ödüllerse şöyle:

Birinciye;

500 TL Değerinde Steam Cüzdan

İkinciye;

250 TL Değerinde Steam Cüzdan

Üçüncüye;

150 TL Değerinde Steam Cüzdan

Dördüncüye;

75 TL Değerinde Steam Cüzdan

Beşinciye;
25 TL Değerinde Steam Cüzdan

DotA 2 The International ile birlikte DotA 2 İddia’nın Beta süreci de sona erecek ama Dota 2 İddia heyecanı kısa bir süre sonra yeni DotA 2 maçları ile devam edecek. Hadi, siz de hemen http://dota2iddia.com/ adresine gidip siteye kaydolun ve bu harika ödülü kazanacak şanslı beş kişiden biri olma şansını yakalayın!



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!