-->
Yılın Karşılaşmasında Wolfteam All Star’ın Kazananı Belli Oldu

Ahmet Çakar, Doğuş ve Safiye-Faik ikilisinden zafer kutlaması! Türkiye’nin en çok oynanan MMOFPS oyunu Wolfteam’in 6. yıl özel projesi ‘All Star’ karşılaşmasının kazananı, pençelerine güvenen Mavi Takım oldu. Türkiye’nin en çok oynanan MMOFPS oyunu Wolfteam’in 6. yılına özel Wolfteam All Star projesinde beklenen karşılaşma gerçekleşti. Türkiye’nin TV, sanat ve şov dünyasından 8 ünlü isminin kıyasıya […]

08.07.2015 | ulasufuk

Ahmet Çakar, Doğuş ve Safiye-Faik ikilisinden zafer kutlaması!

Türkiye’nin en çok oynanan MMOFPS oyunu Wolfteam’in 6. yıl özel projesi ‘All Star’ karşılaşmasının kazananı, pençelerine güvenen Mavi Takım oldu.

Türkiye’nin en çok oynanan MMOFPS oyunu Wolfteam’in 6. yılına özel Wolfteam All Star projesinde beklenen karşılaşma gerçekleşti. Türkiye’nin TV, sanat ve şov dünyasından 8 ünlü isminin kıyasıya mücadele verdiği Wolfteam All Star’ın kazananı Ahmet Çakar, Doğuş ve Safiye-Faik ikilisinin yer aldığı Mavi Takım oldu. Ahmet Çakar, Atilla Taş, Doğuş, Esra-Ceyda kardeşler, Oya Aydoğan, Safiye Soyman ve Faik Öztürk’ün bir araya geldiği ve kıyasıya yarıştığı yılın karşılaşmasının videosu www.wolfteamallstar.com ve https://youtu.be/hagm4zrIn7U adresinden paylaşıldı.

Duyurulduğu ilk günden itibaren teknoloji ve oyun dünyasında büyük ses getiren Wolfteam All Star’ın merakla beklenen final karşılaşması için Wolfteam oyuncularından da büyük destek geldi. Tüm Türkiye’nin merakla beklediği final için oyuncular favori takımlarını Joygame’in resmi Facebook sitesi (Facebook.com/WolfteamAvMevsimi) üzerinden oyladılar.

Proje kapsamında takipçileri için birbirinden ilginç ve heyecanlı sürprizler hazırlayan Wolfteam, gencinden yaşlısına, aktif oyuncularından ara vermiş oyuncularına kadar tüm oyuncularını bu projede tekrar bir araya getirdi. Wolfteam ekibi, oyuncuların oyun oynama alışkanlıklarını düşünerek; sürekli oynayan aktif oyuncular ve uzun zaman sonra oyuna dönüş yapan oyuncular için oyun içi eşya ve güçlü silahlardan oluşan çeşitli hediye paketleri hazırladı.



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!