-->
Yaz Renklerindeki Yeni Acer Iconia One 8 Tableti Tatilde Yanınızdan Ayıramayacaksınız!

Renkli, şık ve hafif: Bu yaz yeni Acer Iconia One 8 tableti yanınızdan ayıramayacaksınız! Çarpıcı renkleri ve şık tasarımı Acer’ın yeni Iconia One 8 tabletini bu yaz yanınızdan ayıramayacaksınız. Tatilde, uçakta, sahilde, balkonda, siz nerede olursanız olun rengiyle stilinizi tamamlayan Iconia One 8 tablet de yanınızda! İster sahilde en sevdiğiniz şarkıları dinleyin, ister balkonda film […]

08.07.2015 | ulasufuk

Renkli, şık ve hafif: Bu yaz yeni Acer Iconia One 8 tableti yanınızdan ayıramayacaksınız!

Çarpıcı renkleri ve şık tasarımı Acer’ın yeni Iconia One 8 tabletini bu yaz yanınızdan ayıramayacaksınız. Tatilde, uçakta, sahilde, balkonda, siz nerede olursanız olun rengiyle stilinizi tamamlayan Iconia One 8 tablet de yanınızda!

İster sahilde en sevdiğiniz şarkıları dinleyin, ister balkonda film izleyin, ister uçakta oyun oynayın, Iconia One 8, 8 inç HD ekranıyla tüm detayları ve renkleri geniş görüntülüme açışıyla sunar.

Acer Accurate ekran kalemi ile yazı yazma ve tatilde yaratıcı çizimler yapmak için de ideal olan bu tablet güçlü bir Intel Atom dört çekirdekli işlemci, 16GB veya 32GB bellek seçenekleri ve en yeni sürüm Android 5.0 (Lollipop) ile performanstan ödün vermiyor. Ayrıca gelişmiş dokunmatik özellikleriyle en çok kullandığınız uygulamalara hızlıca ulaşabilir, görsellerinizi düzenleyebilir ve el yazısıyla not alabilirsiniz.

Yalnızca 355 gram ağırlığında olan Acer Iconia One 8 göz alıcı on farklı rengi ve arka yüzeyindeki ekoseli şık dokusuyla bu yaza renk ve stil katacak! Tüm gün kullanım için 8,5 saate kadar pil ömrü sunan Iconia One 8’in yaz tatillerinizin en renkli anlarını yakalamak için ön ve arka kamerası bulunuyor. Arka kamerası ayrıca 88 derecelik geniş açılar yakalayarak fotoğraflara daha fazla kişi ve ortamın dahil edilmesini sağlıyor.

Göz yorgunluğunun minimuma indirilmesine yardımcı olması için, tabletin Okuma Modu tablet ekranından salınan mavi ışık miktarının azaltılması amacıyla hızlı bir yöntem sağlıyor.

Fiyatlandırma ve Temin Edilebilirlik

Acer Iconia One 8 (B1-820) Temmuz ayından itibaren 179€ başlangıç fiyatıyla temin edilebilecek.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!