-->
‘Star Wars Battlefront Şimdi Türkiye’de Ön Siparişe Açıldı’

Star Wars Battlefront ön satışları, ücretsiz olan Battle of Jakku DLC’sine erken erişim hakkı tanıyor Dünya’da milyonlarca oyun severin büyük bir heyecanla beklediği Star Wars Battlefront şimdi Türkiye’de ön siparişe açıldı. Aral Game ve prestijli mağazalarda ön siparişe açılan Star Wars Battlefront için ön sipariş verin ve 1 Aralık 2015 günü, New Republic’in Outer Rim’de […]

01.07.2015 | ulasufuk

Star Wars Battlefront ön satışları, ücretsiz olan Battle of Jakku DLC’sine erken erişim hakkı tanıyor

Dünya’da milyonlarca oyun severin büyük bir heyecanla beklediği Star Wars Battlefront şimdi Türkiye’de ön siparişe açıldı. Aral Game ve prestijli mağazalarda ön siparişe açılan Star Wars Battlefront için ön sipariş verin ve 1 Aralık 2015 günü, New Republic’in Outer Rim’de bulunan uzak bir çöl gezegeninde kritik öneme sahip Imperial direniş noktalarından biriyle karşılaşacağı çok önemli bir an olan Battle of Jakku’yu* yaşayacak ilk oyunculardan biri olun. Battle of Endor’daki Rebel zaferinin sonrasında gerçekleşen bu savaşta, oyuncular Jakku gezegeninin Star Wars™ The Force Awakens™’da gösterilen muazzam büyüklükteki, savaşın izlerini taşıyan manzarasını yaşayacaklar. Star Wars Battlefront için ön sipariş veren oyuncular, bu savaşı herkesten bir hafta önce yaşayabilecekler. Diğer tüm oyuncular ise bu içeriğe 8 Aralık 2015 günü erişebilecekler. Star Wars Battlefront 20 Kasım 2015 tarihinde piyasada olacak.

• Star Wars: The Force Awakens’daki olaylardan önce neler yaşandığını öğrenin.
• Yepyeni Jakku gezegeninde yer alan 2 harita
• Star Wars™ Battlefront™ için ön sipariş verenlere 7 gün önce erişim olanağı
• 8 Aralık 2015 günü tüm oyunculara ücretsiz indirme olanağı

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!