-->
Ses Getiren Mobil Aksiyon RPG MARVEL Future Fight, En Yeni Güncellemesinde Ortak Oynama Özelliğini Getiriyor

MARVEL Future Fight, önde gelen Kore oyun şirketi Netmarble Games’in ses getiren mobil aksiyon RPG’si, bugün en yeni içerik güncellemesini yayınladı. Marvel’ın Ant-Man’inden ilham alıp büyük merakla beklenen ve bu ayın başlarında yayınlanan güncellemenin ardından, bugünün yepyeni güncellemesi, ek özellik ve destek güncellemelerine ek olarak heyecan verici bir ortak oynama modunu içeriyor. Artık MARVEL Future […]

31.07.2015 | ulasufuk

MARVEL Future Fight, önde gelen Kore oyun şirketi Netmarble Games’in ses getiren mobil aksiyon RPG’si, bugün en yeni içerik güncellemesini yayınladı. Marvel’ın Ant-Man’inden ilham alıp büyük merakla beklenen ve bu ayın başlarında yayınlanan güncellemenin ardından, bugünün yepyeni güncellemesi, ek özellik ve destek güncellemelerine ek olarak heyecan verici bir ortak oynama modunu içeriyor. Artık MARVEL Future Fight’ta ilk kez, üç oyuncuya kadar savaşa katılabilir ve favori Marvel Super Hero veya Super Villain olarak, Ant-Man, Yellowjacket ve daha pek çoğu gibi, birbirinizin yanında çarpışabilirsiniz!!

“Oyuncularımız artık inanılmaz Marvel Evreni içerisindeki hakimiyet savaşlarında arkadaşlarının yanında müttefik olarak dövüşebilir”, diyor Netmarble CEO’su Young-sig Kwon. “Dünya çapında MARVEL Future Fight oyunumuzu oynayan milyonlarca hayranımızla beraber, bu yeni ortak oynama özelliğini sunabildiğimiz için fazlasıyla heyecanlıyız.”

Bu güncellemedeki diğer heyecan verici oyun özellikleri arasında şunlar var:

· Çok Oyunculu Ortak Oynama Modu: İlk kez dahil edilen bu özellikle, üç oyuncu sürükleyici ortak oynama modunda yanyana savaşabilir.

· Yetenek Önizlemesi: Tüm karakterler için yetenek önizlemesi özelliklerinin uygulanmasına izin verir

· Bilet Eşyaları

o Kahraman/Eşya Seçici: Oyuncuların almak istedikleri belli eşyaları seçmesini sağlar

o Rütbe Atlama: Oyuncuların anında rütbe atlatmak istedikleri bir kahramanı seçmesini sağlar

o Ustalık: Oyuncuların seçtikleri bir kahramana anında ustalık kazandırmalarını sağlar

· Kahraman Yetenekleri: Captain America, War Machine, Blade, Ghost Rider ve Demir Adam dahil çeşitli karakterler için yeni yetenekler

· Yeni Özel Eşyalar: Yepyeni eşyalar ve özel indirimler

Ünlü MARVEL yazarı Peter David, Ant-Man, Iron Man, Thor, Spider-Man, Daredevil ve Guardians of the Galaxy’nin kahramanlarını da içeren 50 oynanabilir karakterin yer aldığı MARVEL Future Fight’ın oluşumunda görev aldı. Oyuncular Doctor Octopus ve Ultron gibi kötü adamlarla savaşmak için kendi kahraman takımlarını oluştururken muhteşem grafiklerin ve yaratıcı kontrollerin tadını çıkarabilirler.

İlk olarak Nisan’da 148 ülkede çıkan MARVEL Future Fight aralarında Kore, Tayvan, Amerika ve İngiltere’nin de olduğu 118 ülkede ilk 10’a girerken, ilk iki ayında da 20 milyon indirmeye ulaştı. MARVEL Future Fight hem App Store hem Google Play mağazalarında dünya çapındaki listelerde zirvedeki yerini koruyarak Mayıs 2015’te 6 numaraya yerleşti*. MARVEL Future Fight iPhone oyun sıralamalarına egemen olurken, Amerika, Güney Kore ve Fransa’nın da dahil olduğu 40’ın üzerinde ülkede günlük indirmelerede 1 numaraya ulaştı.

*Kaynak: Mayıs 2015 AppAnnie Raporu

MARVEL Future Fight tüm dünyada App Store℠ ve Google Play™ üzerinden indirilebilir.

App Store: https://itunes.apple.com/us/app/marvel-future-fight/id955705796

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmarble.mherosgb

MARVEL Future Fight hakkında daha fazla bilgi için: http://marvelfuturefight.netmarble.com.

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!