-->
Respawn Oyun Geliştiricileri Konferansı, Yenilenmiş Programıyla Sektörün Nabzını Tutacak

Etkinlik, oyun geliştiricilerini 3-4 Ağustos’ta Köln’de buluşturuyor Köln şehri, Gamescom öncesinde oyun geliştiricilerinin ve oyunseverlerin karçırmak istemeyecekleri bir başka etkinliğe daha ev sahipliği yapıyor. Respawn – Gathering of Game Developers etkinliği 3-4 Ağustos 2015 tarihlerinde Köln Dock.One’da katılımcıları bekliyor olacak. Tanınmış konuşmacıların video oyunlarıyla ilgili detaylı sunumlarının yanı sıra, ziyaretçileri dolu dolu bir etkinlik takvimi […]

10.07.2015 | ulasufuk

Etkinlik, oyun geliştiricilerini 3-4 Ağustos’ta Köln’de buluşturuyor

Köln şehri, Gamescom öncesinde oyun geliştiricilerinin ve oyunseverlerin karçırmak istemeyecekleri bir başka etkinliğe daha ev sahipliği yapıyor. Respawn – Gathering of Game Developers etkinliği 3-4 Ağustos 2015 tarihlerinde Köln Dock.One’da katılımcıları bekliyor olacak. Tanınmış konuşmacıların video oyunlarıyla ilgili detaylı sunumlarının yanı sıra, ziyaretçileri dolu dolu bir etkinlik takvimi bekliyor olacak. Etkinlik bünyesinde yer alacak “Pitch & Match” ve “Respawn Treasure Cave” bölümlerinde yatırımcılar ve oyun geliştiricileri bir araya gelecek. Oyun endüstrisi hakkındaki bilgi ve tecrübelerini paylaşacak olan katılımcılar, “Games Music Live Jam” ile de çılgınca eğlenme şansını elde edecek.

Respawn, etkinlik yelpazesini genişletmiş olsa da hareketli bir konferans ortamı sunmaya devam ediyor olacak. Tüm katılımcılar, kendilerine temin edilecek kulaklıklar sayesinde, etkinlik alanında özgürce dolaşırken bir yandan da konferansları dinleme imkânına sahip olacak. Etkinliğe katılacağı kesinleşen konuşmacılardan bazıları şöyle: Phil Elliott (Square Enix), Jon Hare (Tower Studios), Oscar Clark (Unity), Kristina Rothe (Microsoft), Adrian Goersch (Black Forest Games), Thomas Bedenk (Brightside Games). Konferansa geri sayım devam ederken, www.respawngathering.com adresindeki program da sürekli güncellenecek.

Organizasyondan bir gece önce, 2 Ağustos’ta Köln Harbour Club’da gerçekleşecek “Games Music Live Jam” etkinliği, katılımcılara yeni bağlantılar kurmak için büyük bir fırsat sunacak. Eğlence dolu bu etkinliğin yıldızı, gece boyunca canlı müzik performanslarına imza atacak Respawn katılımcıları ve konuşmacıları olacak! İş arayan Respawn katılımcıları ise “Looking for Jobs?” adlı alanda bir taraftan rahatlarken bir taraftan da oyun sektöründeki kariyer imkânları ve sektörün durumu hakkında bilgi alabilecekler.

Aynı dönemde düzenlenecek GDC Europe ile yapılan işbirliği sayesinde Respawn biletleriyle “Koelnmesse”deki GDC Expo alanına girmek de mümkün olacak. Respawn’un bu yılki ana sponsoru ise InnoGames. Respawn biletlerini 69 avrodan başlayan fiyatlarla www.respawngathering.com/tickets adresinden almak mümkün.

Respawn hakkında daha fazla bilgiye www.facebook.com/RespawnGathering ve www.twitter.com/respawn_conf adreslerinden ulaşabilirsiniz.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!