-->
Plantronics İle Oyunların Efendisi Olun

Yorucu bir eğitim döneminin sonunda artık tatilin keyfini doyasıya çıkartmanın zamanı geldi. Derslerin, ödevlerin, sınavların yerini sıcak yaz ayları ile birlikte oyunlar alacak. Bu yaz bilgisayar ve konsol oyunlarının efendisi olmak isteyenlerin ilk tercihi de başarılı tasarımı ile Plantronics gamer kulaklık setleri olacak. Dizaynı ve geliştirilmiş ses kalitesi ile sizi bambaşka bir dünyaya taşıyacak olan […]

01.07.2015 | ulasufuk

Yorucu bir eğitim döneminin sonunda artık tatilin keyfini doyasıya çıkartmanın zamanı geldi. Derslerin, ödevlerin, sınavların yerini sıcak yaz ayları ile birlikte oyunlar alacak. Bu yaz bilgisayar ve konsol oyunlarının efendisi olmak isteyenlerin ilk tercihi de başarılı tasarımı ile Plantronics gamer kulaklık setleri olacak.

Dizaynı ve geliştirilmiş ses kalitesi ile sizi bambaşka bir dünyaya taşıyacak olan Plantronics gamer set ile bilgisayar oyunları artık gerçek dünyaya taşınıyor. Plantronics’in gamer kulaklıkları ile kendinizi ister bir pilot olup kokpitte, ister bir astronot olup uzayda, istersiniz de bir komutan olup çatışmanın tam ortasında hissedebilirsiniz.

Arkadaşlarınızla oynayacağınız stratejik oyunlarda anlık iletişim için bir mikrofon desteği de bulunan Plantronics gamer setlerde kesintisiz iletişimde kalarak zaferi yakalayacaksınız.

Hepsiburada.com’dan bulabileceğiniz Plantronics gamer setler uygun fiyatlarıyla çocukların bu yaz en iyi oyun arkadaşı olacak.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!