-->
Paramanya’dan Bol Hediyeli “Arkadaşını Davet Et” Özelliği

Türkiye’nin favori mobil oyunu Paramanya, yeni eklenen “Arkadaşını Davet Et” özelliğiyle kullanıcılarına oyun içi hediyeler dağıtacak. Dünyadan sonra Türkiye’yi de saran Paramanya, yeni eklenen “Arkadaşını Davet Et” uygulaması ile kullanıcılarına oyun içi birçok hediye dağıtacak. Türkiye’nin karakterleri, dili ve haritasıyla tamamen lokalize edilen ilk mobil oyunu olan Paramanya’da oyuncular hem kazanacak hem kazandıracak. Paramanya’ya eklenen […]

06.07.2015 | ulasufuk

Türkiye’nin favori mobil oyunu Paramanya, yeni eklenen “Arkadaşını Davet Et” özelliğiyle kullanıcılarına oyun içi hediyeler dağıtacak.

Dünyadan sonra Türkiye’yi de saran Paramanya, yeni eklenen “Arkadaşını Davet Et” uygulaması ile kullanıcılarına oyun içi birçok hediye dağıtacak. Türkiye’nin karakterleri, dili ve haritasıyla tamamen lokalize edilen ilk mobil oyunu olan Paramanya’da oyuncular hem kazanacak hem kazandıracak.

Paramanya’ya eklenen “Arkadaşını Davet Et” özelliğini kullanan oyuncular, oyunu yükleyerek oyuna giriş yapan her arkadaşı için 5000 Gold kazanacak. Davet yollayan kişi, 10 arkadaşı oyunu yükleyerek giriş yaptığında 100 Elmas, 20 arkadaşı oyunu yükleyerek giriş yaptığında ise Nadir Kart Paketi(+30) kazanacak. Davet yollayan oyuncunun 30 arkadaşı oyunu yükleyerek Paramanya’ya giriş yaparsa kullanıcı A+ Garantili Kart Paketi kazanacak.

‘Paramanya’ tüm dünyada App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz indirilebilir.

App Store: https://itunes.apple.com/tr/app/rhlt-almlywnyr-travelling/id970016305?mt=8

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmarbletr.momatr

Facebook: https://www.facebook.com/ParamanyaNetmarble?fref=ts

Paramanya+Arkadas+Daveti+Ozelligi



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!