-->
MSI Gaming Notebooklarda WINDOWS 10 ile Daha İyi Oyun Deneyimi

MSI Gaming Notebooklarda WINDOWS 10 ile DAHA İYİ OYUN DENEYİMİ MSI, Windows 10 ile birlikte gelen ve oyun tutkunlarına DirectX 12’nin muhteşem 3D efektlerini çok daha iyi bir oyun deneyimiyle sunan dünyadaki ilk firma.  Lider oyuncu notebooku üreticisi MSI, bugün yaptığı açıklama ile MSI notebookların en yeni işletim sistemi WINDOWS 101′a yükseltilebilir olduğunu duyurdu. Oyuncu […]

29.07.2015 | ulasufuk

MSI Gaming Notebooklarda WINDOWS 10 ile DAHA İYİ OYUN DENEYİMİ
MSI, Windows 10 ile birlikte gelen ve oyun tutkunlarına DirectX 12’nin muhteşem 3D efektlerini çok daha iyi bir oyun deneyimiyle sunan dünyadaki ilk firma. 

Lider oyuncu notebooku üreticisi MSI, bugün yaptığı açıklama ile MSI notebookların en yeni işletim sistemi WINDOWS 101′a yükseltilebilir olduğunu duyurdu.

Oyuncu notebooklarında lider olan MSI, dünyada WINDOWS 10 işletim sistemi sunan ilk firma. MSI GAMING notebooklar üzerinde yapılan detaylı karşılaştırmalı testlerin sonuçlarına göre oyuncular MSI notebooklarını WINDOWS 10 işletim sisteminde de rahatça kullanabiliyorlar.

WINDOWS 10 işletim sistemi ile gelen en büyük yenilik ise şüphesiz DirectX 12. NVIDIA GeForce GTX 900 serisi ekran kartları ile oyuncular DirectX 12 sürümünü kullanabiliyor. 5 yıllık DirectX 11’den çok daha iyi bir modelleme özelliğine sahip yeni versiyon, grafiklerde daha yüksek detay ve oyun performansı sunuyor; hatta 3D efektler için sistem artık eskisinin yarısı kadar zamana ihtiyaç duyuyor. Microsoft ayrıca WINDOWS 10’un uygun ortamda %50’ye varan güç tasarrufuna da sahip olduğunu belirtiyor.

MSI oyun notebooklarının tamamı NVIDIA GeForece GTX 900 serisi ekran kartları ile donatıldı. Kullanıcıları işletim sistemlerini WINDOWS 10’a kolayca yükselterek DirectX 12 ile gelen mükemmel oyun efektlerini hemen deneyimleyebilirler.

WINDOWS 10 ve DirectX 12 ile gelen performans geliştirmelerini görmek için:
http://event.msi.com/nb/2015/windows10/en/

WINDOWS 10’a hemen yükseltin ve DirectX12 3D efektlerini deneyimleyin
http://event.msi.com/2015/windows10/

1 Windows teklifi ayrıntıları

Evet, ücretsiz! Bu yükseltme bir deneme sürümü değil tam bir Windows 10 sürümü sunmaktadır. 3 GB indirme gereklidir; standart veri ücretleri uygulanır. Bu ücretsiz tekliften yararlanmak için, ürünün kullanıma sunulmasını izleyen bir yıl içinde Windows 10 sürümüne yükseltmeniz gerekir. Yükseltmenin ardından, Windows 10 ürününe bu cihazda ücretsiz sahip olursunuz.

Windows 10 Yükseltme Teklifi, sahip olduğunuz cihazlar da dahil olmak üzere sadece belirli nitelikteki Windows 7 ve Windows 8.1 cihazları için geçerlidir. Bazı donanım/yazılım gereksinimleri bulunmaktadır ve özelliklerin kullanılabilirliği cihaza ve pazara göre farklılık gösterebilir. Windows Phone 8.1 cihazları için Windows 10 yükseltmesinin kullanılabilirliği OEM, cep telefonu operatörüne veya operatöre göre değişebilir. Özellikler cihaza göre değişir. Cihazların İnternet’e bağlı olması ve Windows Update’in etkinleştirilmesi gerekir. Windows 7 SP1 ve Windows 8.1 Güncelleştirme gerekiyor. Bazı sürümler hariç tutulmaktadır: Windows 7 Enterprise, Windows 8/8.1 Enterprise ve Windows RT/RT 8.1. Toplu lisanslamadaki Etkin Yazılım Güvencesi müşterileri, Windows 10 bu teklif dışında kurumsal teklifine yükseltme avantajına sahip olur. Uyumluluğu ve diğer önemli yükleme bilgilerini kontrol etmek için cihazınızın üreticisinin web sitesini ve www.windows.com/windows10specs adresini ziyaret edin. Windows 10 otomatik olarak güncelleştirilir. Zaman içinde güncelleştirmeler için ek gerekliliklerin yerine getirilmesi gerekebilir. Ayrıntılar için bkz: www.windows.com/windows10upgrade.



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!