-->
LoL İddia’nın Yaz Sezonu Ödülleri Sahiplerini Bekliyor

Razer, NVIDIA ve EPIN sponsorluğunda birbirinden özel hediyeler, doğru tahminleri yapanların olacak League of Legends oyuncularının ilgiyle takip ettikleri LoL İddia Yaz Sezonu tüm heyecanıyla devam ediyor. Takımlar arasındaki kıyasıya rekabet sürerken, LoL İddia üyeleri de birbirinden çekişmeli maçların sonuçlarını tahmin edip, LoL İddia sponsorları tarafından sunulan harika ödüllerin sahibi olmak için yarışıyor. Sezon boyunca […]

07.07.2015 | ulasufuk

Razer, NVIDIA ve EPIN sponsorluğunda birbirinden özel hediyeler, doğru tahminleri yapanların olacak

League of Legends oyuncularının ilgiyle takip ettikleri LoL İddia Yaz Sezonu tüm heyecanıyla devam ediyor. Takımlar arasındaki kıyasıya rekabet sürerken, LoL İddia üyeleri de birbirinden çekişmeli maçların sonuçlarını tahmin edip, LoL İddia sponsorları tarafından sunulan harika ödüllerin sahibi olmak için yarışıyor.

Sezon boyunca maç sonuçlarını doğru tahmin eden ilk yedi kişiyi, LoL İddia sponsorları EPIN’den binlerce RP yanında Razor ve NVIDIA’dan şahane oyuncu donanımları bekliyor. Yaz sezonunun birincisi olan LoL İddia üyesi tam bir performans canavarı olan NVIDIA GeForce GTX 960 ekran kartının, Razer BlackWidow Chroma klavye ve farenin, Razer Kraken 7.1 Chroma oyuncu kulaklığının ve EPIN’in hediyesi tam 64.500 RP’nin sahibi olacak.

LoL İddia Yaz Sezonu’nda en doğru tahminleri yapan ikinci kişinin ödülleri ise, NVIDIA GeForce GTX 960 ekran kartı, Razer BlackWidow Chroma klavye, Razer DeathAdder Chroma fare ve EPIN’den 36.200 RP.

Yaz sezonunun üçüncüsü olacak LoL İddia üyesi ise yine NVIDIA’dan bir GeForce GTX 960 ekran kartı, Razer’dan Kraken 7.1 Chroma kulaklık ve DeathAdder Chroma fareye ek olarak EPIN’den 17.800 RP kazanacak.

Bu sezon LoL İddia üyelerini bekleyen muhteşem ödüller bunlarla da bitmiyor. Yaz Sezonu’nun dördüncüsü, beşincisi, altıncısı ve yedincisi de sponsorlardan binlerce RP ve harika oyuncu donanımları kazanacak!

EPIN, NVIDIA ve Razer sponsorluğunda sunulan bu muhteşem ödüllerin sahibi olmak için tek yapmanız gereken https://loliddia.com/ adresine gidip ücretsiz olarak siteye kaydolmak ve 1 Ağustos’a kadar devam etmesi beklenen maçların sonuçlarını tahmin etmek.

yazsezonu (1)

Resmi Web Sitesi:
https://loliddia.com/



Popüler Haberler


Yayıncı HandyGames ve geliştirici ITEM42, mitolojiden ilham alan birinci şahıs ortak nişancı oyunu PERISH’i 15 Nisan’da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya süreceğini duyurdu.


Chucklefish tarafından yayınlanan ve Deadpan Games tarafından geliştirilen taktik tabanlı kart destesi oluşturma oyunu Wildfrost, 11 Nisan’da iOS ve Android mobil cihazlar için geliyor.


Take-Two Interactive, 460 milyon dolarlık bir anlaşmayla Borderlands serisinin geliştiricisi Gearbox Entertainment’ı satın aldığını duyurdu.


Sony Interactive Entertainment, PlayStation Plus aboneleri için Nisan ayı ücretsiz oyunlarını açıkladı.