-->
JUST CAUSE 3 Geliştirici Günlüğü Serisi Başladı

5 Bölümlük Serinin İlkinde Rico Rodriguez’i Daha İyi Tanıyın Bugün JUST CAUSE 3 geliştirici günlüğü serisine başlıyoruz. Bu ilk videoda Rico Rodriguez’in kim olduğu, üçüncü oyunda hangi yeni becerilere ve yeteneklere sahip olacağı ve ekibin kendisine nasıl hayat verdiği ile ilgili Avalanche Studios’un verdiği bilgileri göreceksiniz. Oyun Direktörü Roland Lesterlin videoda “Daha da yaşlandı,” diye açıklama yapıyor, […]

31.07.2015 | ulasufuk

5 Bölümlük Serinin İlkinde Rico Rodriguez’i Daha İyi Tanıyın

Bugün JUST CAUSE 3 geliştirici günlüğü serisine başlıyoruz. Bu ilk videoda Rico Rodriguez’in kim olduğu, üçüncü oyunda hangi yeni becerilere ve yeteneklere sahip olacağı ve ekibin kendisine nasıl hayat verdiği ile ilgili Avalanche Studios’un verdiği bilgileri göreceksiniz.

Oyun Direktörü Roland Lesterlin videoda “Daha da yaşlandı,” diye açıklama yapıyor, “Panau ve San Esperito’da geçirdiği yıllardan kalma yaraları var. Ona böyle bir geçmiş vermek istedik. Eğer bir nükleer bombayla yola çıkmış olsanız nasıl olurdunuz? Hem de iki kez?

Eğer kaçırdıysanız JUST CAUSE 3 üzerinde çalışan ana ekip üyeleri de tanıttığımız ve Avalanche Studios hakkında perde arkası bakışı sunan ‘Meet the Team’ videosunu da izleyebilirsiniz.

‘Episode 1 – Rico’ geliştirici günlüğünü şuradan izleyin –  http://youtu.be/tf9WJAqcLog  

Meet the Team’ videosunu şuradan izleyinhttps://www.youtube.com/watch?v=aRigMZyMKpk

1 Aralık 2015’te, PlayStation 4, Xbox One ve yüksek donanımlı Windows PC’de “Dünyayı Ateşe Vermeye” hazır olun.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!