-->
Activision San Diego Comic-Con Fuarında Call of Duty: Black Ops III Zombies İçin Epik ‘Shadows of Evil’ İşbirliği Modunu Gösterecek

Yeni Yıldızlar Geçidi Zombies Kadrosunda Jeff Goldblum, Heather Graham, Neal McDonough, Ron Perlman ve Robert Picardo Gibi İsimler Bulunuyor San Diego’daki Devasa Kaçış Odasında Zombi Sürüsüyle Birinci Elden Karşılaşacaksınız Comic-Con Zombies Paneli Syndicate’in Sunumuyla Eski ve Yeni Call of Duty Zombies Yıldızlarını Da İçerecek Call of Duty Endowment Çekilişi İle Bir Şanslı Hayran Call of […]

13.07.2015 | ulasufuk

Yeni Yıldızlar Geçidi Zombies Kadrosunda

Jeff Goldblum, Heather Graham, Neal McDonough, Ron Perlman ve Robert Picardo Gibi İsimler Bulunuyor

San Diego’daki Devasa Kaçış Odasında Zombi Sürüsüyle Birinci Elden Karşılaşacaksınız

Comic-Con Zombies Paneli Syndicate’in Sunumuyla Eski ve Yeni Call of Duty Zombies Yıldızlarını Da İçerecek

Call of Duty Endowment Çekilişi İle Bir Şanslı Hayran

Call of Duty: Black Ops III’te Zombi Olma Şansını Yakalayacak

Call of Duty® Zombies’in yaratıcısı Treyarch 6 Kasım’da Call of Duty®: Black Ops III ile birlikte yayınlanacak yeni işbirlikli hayatta kalma modu Shadows of Evil ile geri dönüyor. Shadows of Evil ilk olarak San Diego Comic-Con fuarında gösterilecek ve Treyarch’ın ünlü Zombies moduna inanılmaz zengin ve derin bir anlatım ve aksiyon dolu işbirlikli hayatta kalma deneyimi ekleyecek. Oyuncular Jeff Goldblum, Heather Graham, Neal McDonough, Ron Perlman ve Robert Picardo gibi yıldızlardan oluşan bir kadroyla tanışacaklar.

“Treyarch Call of Duty: Black Ops III: Zombies – Shadows of Evil ile sadık Zombies camiamıza tamamen benzersiz ve akıllarını başlarından alacak bir oynanış deneyimi hazırladı” diyor Treyarch Stüdyo Şefi Mark Lamia. “Geliştirme ekibi Shadows of Evil’ı önceki deneyimlerden çok daha fazla oynanış ve eğlence ile doldurdu ve buna müthiş sanatçıların canlandırdığı çarpık ve derin bir anlatım eşlik ediyor. ”

Call of Duty: Black Ops III: Zombies – Shadows of Evil oyuncuları hem tanıdık, hem de korkutucu derecede yabancı bir dünyaya bırakıyor ve kaderlerini elinde tutan gölge bir figür tarafından karşılarına çıkarılan zorlukları aşıp sırları ortaya çıkarmaya çalışıyorlar. 1940’ın film-noir döneminde geçen Shadows of Evil dört habersiz karakteri – Sihirbaz, Baştan Çıkarıcı, Polis ve Boksör – gizemli Gölge Adam’ın düzenlediği benzersiz bir deneyime sokacak. Hem sesleri, hem de görüntüleri ile oyunda yer alacak karakterler arasında Jeff Goldblum (Jurassic Park, Independence Day), Heather Graham (The Hangover 1-3, Californication), Neil McDonough (Captain America: The First Avenger, Band of Brothers), Ron Perlman (Sons of Anarchy, Hellboy) ve Robert Picardo (Star Trek: Voyager, Stargate SG-1) bulunuyor.

Bugün dünya prömiyeri yapılan Call of Duty: Black Ops III: Zombies – Shadows of Evil hayranları için aksiyon dolu aktivite ve etkinliklerle San Diego Comic-Con fuarını sallayacak. Şova damgasını vuracak olan Zombies paneli YouTube süperstarı ve bir Call of Duty Zombies fanatiği olan Syndicate (Tom Cassell) tarafından sunulacak. Panelde ayrıca Call of Duty Zombies Treyarch serisinin eski ve yeni yıldızları, özel çekilişler, sahne arkası bilgileri ve Shadows of Evil oynanışına ilk bakış da bulunacak. Oyuncular Comic-Con süresince epik deneysel bir aktivite ile (450 Second Ave. adresinde, Perşembe 14:00 – 22.00, Cuma ve Cumartesi ise 12:00 – 20:00 saatleri arasında) Shadows of Evil dünyasına girebilecek ve kendilerini acımasız bir Zombi saldırısının ortasında bularak Call of Duty Zombies modunun anlattığı iç içe geçmiş hikayeleri birinci elden yaşama imkanı bulacaklar.

Oyuncular Zombies deneyiminin hemen dışında park etmiş olan PlayStation “Road to Greatness” Tur Otobüsünde PlayStation 4’teki Call of Duty: Black Ops III çokluoyuncu deneyimini halka açık olarak ilk kez deneme şansı elde edecekler.

San Diego Comic-Con fuarında görücüye çıkacak olan Call of Duty: Black Ops III Juggernog Collector’s Edition versiyonu ise iflah olmaz Call of Duty Zombies hayranlarına benzeri olmayan bir içerik sunuyor. Sınırlı sayıda üretilen Juggernog Collector’s Edition içinde Call of Duty Zombies modundaki ikonik Juggernog Perk-a-Cola makinesini temel alınarak modellenen, tamamen çalışır bir mini buzdolabı, Call of Duty: Black Ops III Sezonluk Kombine ve tüm zamanların en sevilen Treyarch Zombies haritalarından biri olan Der Rise’ın yeniden hazırlanmış hali The Giant bulunuyor. Call of Duty: Black Ops III Hardened Edition ve Digital Deluxe Edition versiyonları da The Giant Zombies haritasına sahip olacak.

Ayrıca yine San Diego Comic Con fuarında duyurulduğu üzere, Activision Blizzard yardım toplama platformu Omaze ile heyecan verici bir kampanyaya imza atıyor ve Call of Duty hayranlarına Call of Duty: Black Ops III’te bir zombi olma şansı veriyor. Bu efor sayesinde Activision Blizzard CEO’su Bobby Kotick tarafından kurulmuş olan ve hizmetleri sona ermiş gazilere yardım yapan, kar gütmeye Call of Duty™ Endowment organizasyonu için para toplanmış olacak. Activision Blizzard ayrıca $1,000,000 dolara kadar yapılan her bir bağış doları için aynı miktarda parayı da kendisi bağışlayacak. Bugünden başlayıp 31 Ağustos 2015 tarihine kadar sürecek olan kampanyada Omaze yoluyla Call of Duty Endowment’a $10 veya fazlasını bağışlayan oyuncular Treyarch’ta zombileştirilme ve Call of Duty: Black Ops III DLC’sinde yer alma şansına sahip olabilecekler. Kazanan talihlinin ismi ayrıca bir Zombies modu bölümünde ölümsüzleştirilecek, Treyarch Stüdyo Şefi Mark Laima ile öğle yemeği yiyecek ve oyunun arkasındaki stüdyoda sahne arkası turuna katılacak. Daha fazla bilgi için omaze.com/callofduty adresini ziyaret edebilirsiniz.

San Diego Comic-Con fuarında ayrıca topyekûn Black Ops III istilasının parçası olan yeni Call of Duty: Black Ops III marka ortaklıkları da açıklanacak. Dark Horse Comics ve Treyarch bir grup elit askerin maceralarını konu alan, Larry Hama tarafından kaleme alınıp Marcelo Ferreira tarafından çizilen yeni bir çizgiroman serisine başlamak için bir araya geliyor. Ayrıca Mega Bloks da San Diego Comic-Con’a özel altın renkli Zombies figürü hazırladı. 18 yaş ve üstü hayranlar Black Ops III: Zombies paneline katılarak bilet alabilir ve sınırlı üretim mini Dark Horse Comics Call of Duty: Black Ops III ön olaylar sayısını ve özel Mega Bloks Zombies figürünü alabilirler.

Tüm dünyada 6 Kasım’da piyasaya çıkacak olan, geliştiriciliğini Treyarch’ın yaptığı Call of Duty: Black Ops III Activision Blizzard’ın (Nasdaq: ATVI) sahibi olduğu Activision Publishing, Inc. tarafından yayınlanacak. Oyun PlayStation®4, Microsoft Xbox One oyun ve eğlence sistemi ve PC için piyasaya çıkacak. PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi ve Microsoft Xbox 360 oyun ve eğlence sistemi versiyonları ise Beenox ve Mercenary Technology tarafından geliştiriliyor. Oyun henüz derecelendirilmedi. En yeni haberler Twitter ve Instagram üzerinden @CallofDuty hesabını takip edin.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!