-->
World of Tanks Xbox 360 Sürümüne Tank Hanedanı Geliyor

Oyunun yedinci ülkesi Çin’e merhaba deyin! Wargaming bugün yaptığı bir duyuruyla World of Tanks’in Xbox 360 sürümündeki ülkelere Çin’in eklendiğini açıkladı. Tank Hanedanı şeklinde adlandırabileceğimiz Çin Teknoloji Ağacı, World of Tanks Xbox 360 sürümüne eklenen yedinci ülke olan Çin’in en kudretli tanklarından 20’sini beraberinde getirecek. Oyuncular aralarında hafif sınıf bir tank olan Chi-Ha, heybetli orta […]

30.06.2015 | ulasufuk

Oyunun yedinci ülkesi Çin’e merhaba deyin!

Wargaming bugün yaptığı bir duyuruyla World of Tanks’in Xbox 360 sürümündeki ülkelere Çin’in eklendiğini açıkladı. Tank Hanedanı şeklinde adlandırabileceğimiz Çin Teknoloji Ağacı, World of Tanks Xbox 360 sürümüne eklenen yedinci ülke olan Çin’in en kudretli tanklarından 20’sini beraberinde getirecek.

Oyuncular aralarında hafif sınıf bir tank olan Chi-Ha, heybetli orta sınıf Type T-34 ve önünde hiçbir şeyin duramayacağı kadar güçlü IS-2 ağır tankının da bulunduğu yepyeni Çin tanklarına komuta etme şansını elde edecekler. Bunun dışında muharebeye üç adet Premium tank da katılıyor. Hepsi de savaş alanında daha fazla tecrübe puanı sağlayacak tanklar sırasıyla; 8. seviye orta sınıf T-34-3, 8. seviye ağır sınıf 112 ve 6. seviye hafif sınıf Type 64 olacak.

Wargaming’in Chicago stüdyosundan Baş Yapımcı TJ Wagner konuyla ilgili olarak, “En başından beri World of Tanks’in Xbox 360 sürümünü düzenli içerik güncellemeleriyle büyütmeyi hedefliyorduk ve bu bağlamda oyunculara oyunda Çin’i sunduğumuz için sevinçliyiz. Çin, engel tanımayan zırhlı tanklarıyla Asya’daki en güçlü kuvvetlerden birine sahip. Bu yüzden oyuncularımıza nihayet bu araçları kullanma şansını vermek bizi çok heyecanlandırıyor. Ayrıca, oyunun Xbox 360 versiyonunda elde ettiğiniz tüm başarıların, 28 Temmuz’da çıkacak World of Tanks Xbox One sürümünün çapraz-platform desteği sayesinde Xbox One’da da erişilebilir olacağını hatırlatmak istiyorum,” dedi.

Temmuz ayı aynı zamanda, oyun içi özel fırsatların, tecrübe puanı bonuslarının ve Freedom ile Liberté adlı iki tankın da yer alacağı “Dilediğince Oyna” ayı olacak. 8. seviye orta sınıf T26E4 SuperPershing’in özel kamuflaja sahip bir modeli olan Freedom, 1 Temmuz’dan itibaren kısa bir süreliğine satışta olacak. 10 Temmuz’da ise 8. seviye ağır sınıf FCM 50t Fransız tankı Liberté kısa bir süre için oyun mağazasındaki yerini alacak. Aldıkları tecrübe puanlarını katlamak isteyen oyuncuları ise 4 Temmuz günü 5x tecrübe puanı fırsatı bekliyor.

Xbox Live Gold üyeleri*, World of Tanks Xbox 360 sürümünü ücretsiz olarak konsollarına indirebilirler. Ayrıca Xbox Live üyesi tüm oyuncular oyunu yedi gün boyunca ücretsiz olarak deneyebilirler.

World of Tanks Xbox 360 sürümü ve oyunun Xbox One’a çıkacak sürümü hakkında daha fazla bilgi edinmek için http://www.worldoftanks.com/Xbox adresini ziyaret edebilirsiniz.

*Xbox Live Gold üyeliği (ayrıca satılır) gereklidir. Oyun içi ek içeriği vardır ve ayrıca satılır.

İçerik Paketleri:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoT_Xbox/Tank_Dynasty/WoT_Xbox_360_Assets_Update_Tank_Dynasty.zip

Logo:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoT_Xbox/Tank_Dynasty/WoT_Xbox_360_Assets_Update_Tank_Dynasty_Logo.zip

Görseller:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoT_Xbox/Tank_Dynasty/WoT_Xbox_360_Assets_Update_Tank_Dynasty_Artwork.zip

Ekran Görüntüleri:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoT_Xbox/Tank_Dynasty/WoT_Xbox_360_Assets_Update_Tank_Dynasty_Screens.zip

 



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.