-->
World of Tanks 28 Temmuz’da Xbox One’a Geliyor

İyileştirilmiş görseller ve Xbox 360 ile senkronize oynama imkânı da cabası Yaratıcısı olduğu “World of…” serisi ile büyük bir hayran kitlesi kazanan Wargaming, bugün yaptığı duyuruyla World of Tanks’in 28 Temmuz’da Xbox One’a çıkacağını açıkladı. Yenilenmiş görselleriyle World of Tanks Xbox 360 ile Xbox One arasında çevrimiçi oyun oynamayı destekleyen ilk oyun olacak. World of […]

16.06.2015 | ulasufuk

İyileştirilmiş görseller ve Xbox 360 ile senkronize oynama imkânı da cabası

Yaratıcısı olduğu “World of…” serisi ile büyük bir hayran kitlesi kazanan Wargaming, bugün yaptığı duyuruyla World of Tanks’in 28 Temmuz’da Xbox One’a çıkacağını açıkladı. Yenilenmiş görselleriyle World of Tanks Xbox 360 ile Xbox One arasında çevrimiçi oyun oynamayı destekleyen ilk oyun olacak. World of Tanks, Xbox One platformunun teknolojik kapasitesinden ve çevrimiçi özeliklerinden faydalanarak hem sağlam bir yeni nesil tank savaşı deneyimi sunacak hem de Xbox’ın sadık oyuncu topluluğunu tek bir platformda birleştirecek.

World of Tanks’in Xbox One sürümünde, konsolun grafik kapasitesinden sonuna kadar faydalanmak için yüzlerce tank, olabildiğince detaylı biçimde modellenerek yüksek çözünürlüklü şekilde oyuna aktarılmış. Oyunda, Xbox Live hesabı ile kullanıcının bulunduğu aşamaya ve sahip olduğu içeriğe her iki platformda da erişebilmesi, PvE oynanışa sahip yepyeni “Proving Grounds” modu, Xbox One platformunun sunduğu tüm sosyal ve video yayını imkânlarından faydalanmak gibi pek çok yenilik de yer alıyor.

Wargaming’in Chicago stüdyosunda Baş Yapımcı TJ Wagner, World of Tanks Xbox One sürümü için, “World of Tanks deneyimini Xbox One’a taşıyacağımız için çok heyecanlıyız. Xbox One’dan en iyi şekilde yararlanmak için bir sürü heyecan verici yeni özellik tasarladık. Xbox 360 ile Xbox One arasında platformlar arası çoklu oyuncu desteği, heyecanlı PvE modu gibi yenilikler hem eski hem de yeni oyunculara bambaşka bir World of Tanks deneyimi sunacak” dedi.

Wargaming ve Xbox, oyunun sıkı hayranlarının 10 Temmuz’da başlayacak önyükleme ile oyunu konsollarına indirebilecekleri duyurdu. Ayrıca oyuncular, “Xbox One World of Tanks Beta Hafta Sonu” etkinliği ile 11 ve 12 Temmuz günü oyunu önceden deneme şansını elde edecekler.

Xbox Live Gold* üyeleri, World of Tanks Xbox One sürümünü ücretsiz olarak elde edecekler; diğer tüm Xbox Live üyeleri de oyunu 7 gün boyunca ücretsiz olarak deneyebilecekler.

World of Tanks Xbox One ve Xbox 360 sürümleri hakkında daha fazla bilgi edinmek ve Xbox One önyüklemesi ile Beta Hafta Sonu hakkındaki detayları öğrenmek için, www.worldoftanks.com/xbox adresini ziyaret edebilirsiniz.

*Xbox Live Gold üyeliği (ayrı olarak satılır) gerektirir. Oyun içi ek içeriği vardır ve ayrıca satılır.

İçerik Paketleri:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoTX_One/WoT_Xbox_One_Assets_Release_Date_Revealed.zip

Logo:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoTX_One/WoT_Xbox_One_Release_Date_Revealed_Logo.zip

Görseller:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoTX_One/WoT_Xbox_One_Release_Date_Revealed_KeyArt.zip

Ekran Görüntüleri:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoTX_One/WoT_Xbox_One_Release_Date_Revealed_Screens.zip

 



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!