-->
VOLKICAR Oyunu İle Gerçek Pilot Olma Fırsatı Cebinde!

Yerli bir yarış serisinden uyarlanan ilk mobil oyun olma özelliği taşıyan VOLKICAR, hem IOS hem de Android kullanıcıları için yayında! Farklı konsepti ile sanaldan gerçeğe yarış pilotu çıkaracak bu oyun, yarışçı olmak isteyenler için büyük bir fırsat sunuyor. DİGİTALİN EN HIZLISI GERÇEK HAYATTA PİLOT OLUYOR VOLKICAR oyununu indirenleri önemli bir fırsat bekliyor. Motorsporlarını tabana yayma […]

09.06.2015 | ulasufuk

Yerli bir yarış serisinden uyarlanan ilk mobil oyun olma özelliği taşıyan VOLKICAR, hem IOS hem de Android kullanıcıları için yayında! Farklı konsepti ile sanaldan gerçeğe yarış pilotu çıkaracak bu oyun, yarışçı olmak isteyenler için büyük bir fırsat sunuyor.

DİGİTALİN EN HIZLISI GERÇEK HAYATTA PİLOT OLUYOR

VOLKICAR oyununu indirenleri önemli bir fırsat bekliyor. Motorsporlarını tabana yayma hedefi ile üretilen VOLKICAR yarış otomobili, oyunu ile de spora başlamak isteyenlere bir şans tanıyacak. Oyunda başarılı olacak isimler, VOLKICAR ile yarışma şansı elde ederek gerçek pilotluğa adım atabilecek. 

HEM GERÇEKÇİ, HEM DE ÇOK EĞLENCELİ

Oyun formatını gerçek bir şampiyona olan Lassa V1 Challenge’dan alan VOLKICAR ilk etapta IOS cihazlar için hazırlanmıştı. Gördüğü ilgi ile Android cihazlar için de yazılımı hazırlanan oyun, Lassa V1 Challenge’ın gerçek pistlerinde oynanabiliyor. Oyunda şampiyonanın yapıldığı Aydın şehir içi pisti ile,  Körfez ve İzmir yarış pistleri, aynı zamanda Volkan Işık Arena pisti de bire bir yer alıyor. VOLKICAR oyundaki pilotlar ise, şampiyonada yarışan Türk sporcularımız. Böylelikle VOLKICAR’la yarışmak isteyenler mobil cihazları üzerinden uygulamayı indirip istediği pilotu ve pisti seçip en gerçek hali ile yarış heyecanını yaşayabiliyor. 

VOLKAN IŞIK: YARIŞÇI OLMAK İSTEYENLER MUTLAKA İNDİRMELİ

Oyun ile ilgili oldukça heyecanlı olduğunu söyleyen Volkan Işık: “Bize en çok sorulan “nasıl yarış pilotu olurum” sorusuna gerçek bir yarış otomobilinin oyunu ile cevap veriyoruz. Amacımız otomobil sporlarını yaygınlaştırmak ve sevilmesini sağlamak. Gerçek bir yarış pilotu olmak isteyenlere VOLKICAR oyunu önemli bir fırsat. Yarışçı olmak isteyenler mutlaka indirmeli” dedi. 

IOS ve Android kullanıcıları VOLKICAR oyununu AppStore ve Google Play’den ücretsiz olarak indirilebilir.



Popüler Haberler


Rockstar Games, GTA+ abonelik ücretlerini Türkiye’de 127 TL artırarak 72 TL’den 199 TL’ye yükseltti.


Deep Silver ve Warhorse Studios, heyecanla beklenen Kingdom Come: Deliverance 2’nin 18 Nisan’da duyurulacağını duyurdu!


Oyun dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan BAFTA, sahiplerini buldu.


Fallout 4 hayranları dikkat! Bethesda, oyunun yeni nesil güncellemesi için resmi çıkış tarihini açıkladı.