-->
Uncharted Serisinin Satışları 21 Milyonu Aştı

Sony, Uncharted serisinin tüm oyunlarının dünya çapında 21 milyonu aştığını duyurdu. Bu satış rakamına PS Vita Uncharted oyununun ve kart oyununun dahil olmadığı belirtiliyor. Naughty Dog’un aksiyon-macera türündeki Uncharted serisinin ilk oyunu Uncharted: Drake’s Fortune 2007’de, ikinci oyunu Uncharted: Among Thieves 2009 yılında, üçüncü oyunu Uncharted: Drake’s Deception ise 2011 yılında çıkış yapmıştı. PlayStation Vita oyunları Golden Abyss ve Fight for Fortune ise 2012 yılında piyasalardaki yerini […]

05.06.2015 | ulasufuk

Sony, Uncharted serisinin tüm oyunlarının dünya çapında 21 milyonu aştığını duyurdu. Bu satış rakamına PS Vita Uncharted oyununun ve kart oyununun dahil olmadığı belirtiliyor.

Naughty Dog’un aksiyon-macera türündeki Uncharted serisinin ilk oyunu Uncharted: Drake’s Fortune 2007’de, ikinci oyunu Uncharted: Among Thieves 2009 yılında, üçüncü oyunu Uncharted: Drake’s Deception ise 2011 yılında çıkış yapmıştı. PlayStation Vita oyunları Golden Abyss ve Fight for Fortune ise 2012 yılında piyasalardaki yerini almıştı.

Serinin bir sonraki girişi Nathan Drake Collection Ekim ayında gelecek ve onu Uncharted 4: A Thief’s End ise 2016 yılında takip edecek.



Popüler Haberler


Predator Helios 16 PH16-71: Güçlü donanımı ve etkileyici ekranıyla oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyor! Keşfet ve maceraya hazır ol!


Ario’ya adım atın ve heyecan verici bir maceraya hazır olun! Görsel şöleni, akıcı oynanışı ve etkileyici hikayesiyle sizi bekliyor!


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!