-->
Sony’den PlayStation’ın 20. yılına özel DUALSHOCK 4 Kablosuz Kumanda

İlk PlayStation konsolunun lansmanının 20. yıldönümü nedeniyle sınırlı sayıda üretilen DUALSHOCK 4, Eylül 2015’te piyasaya sürülecek. Sony Computer Entertainment Inc. (SCEI), “DUALSHOCK®4 Kablosuz Kumanda 20. Yıl Özel Sürümü”nün Eylül 2015’te piyasaya sürüleceğini açıkladı. Özel sürüm DUALSHOCK 4, ilk PlayStation® konsolunun Kuzey Amerika ve Avrupa’daki lansmanının 20. yıldönümü nedeniyle sınırlı sayıda piyasaya sürülecek. “DUALSHOCK 4 Kablosuz […]

17.06.2015 | ulasufuk

İlk PlayStation konsolunun lansmanının 20. yıldönümü nedeniyle sınırlı sayıda üretilen DUALSHOCK 4, Eylül 2015’te piyasaya sürülecek.

Sony Computer Entertainment Inc. (SCEI), “DUALSHOCK®4 Kablosuz Kumanda 20. Yıl Özel Sürümü”nün Eylül 2015’te piyasaya sürüleceğini açıkladı. Özel sürüm DUALSHOCK 4, ilk PlayStation® konsolunun Kuzey Amerika ve Avrupa’daki lansmanının 20. yıldönümü nedeniyle sınırlı sayıda piyasaya sürülecek.

“DUALSHOCK 4 Kablosuz Kumanda 20. Yıl Özel Sürümü”, PS düğmesini süsleyen dört renkli PlayStation ailesinin işareti ile ikonik “Orijinal Gri” yüzeye sahip. Kullanıcılar, orijinal PlayStation konsol tasarımını DUALSHOCK 4’ün şık tarzı ile bir araya getiren bu gerçekten özel kablosuz kumanda ile oyunların ve diğer eğlence içeriklerinin tadını çıkartabilecekler.

Sony, sadece PlayStation üzerinde mümkün olan eğlence deneyimleri sağlamak üzere PlayStation platformunu daha da genişletmeye devam edecek.

< “DUALSHOCK®4 Kablosuz Kumanda 20. Yıl Özel Sürümü” Ürün Bilgileri>

Ürün adı DUALSHOCK®4 Kablosuz Kumanda 20. Yıl Özel Sürümü
Renk Orijinal Gri
Ürün kodu CUH-ZCT1 05
Piyasaya çıkış tarihi Eylül 2015

* Tasarım ve teknik özellikler önceden uyarı olmaksızın değişebilir.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!